NEWS OF THE WORLD (15/4/20)

• Αυτή τη selfie φωτογραφία με τη μάσκα στο πρόσωπο, ανέβασε στο λογαριασμό του ο Αμερικανός συγγραφέας Steven King και απευθύνθηκε στους fans του με στίχους από το τραγούδι των ZZ Top, Sharp Dressed Man: «Τα κορίτσια έρχονται τρέχοντας, όσο πιο γρήγορα μπορούν, κάθε κορίτσι είναι τρελό για έναν καλοντυμένο άνδρα»! (Δικαιόπολις)
• Μετά την αναγκαστική αναβολή των 2 συναυλιών των Machine Head στη χώρα μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες που είναι τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 στην Αθήνα (Piraeus Academy) και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη (Fix Factory Of Sound). Τα εισιτήρια όσων τα είχαν προμηθευτεί, ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες. Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά στο ticketservices.gr και το tickets.public.gr.
•  Το dvd, "Rolling Stone Life And Death Of Brian Jones" mμε θέμα τη ζωή και το τέλος του κιθαρίστα των Rolling Stones, Brian Jones θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου .
• Η εταιρεία Caninus Collars σε συνεργασία με τα συγκροτήματα, Slayer, Motley Crue και Motorhead, διέθεσε στην αγορά μια σειρά κολάρων για σκύλους. Για γατούληδες κάτι;

• Στον τροχό της τύχης της προηγούμενης εβδομάδας, υπήρξε ζητούμενο όνομα στην κατηγορία Fashion Icon. Η παίχτρια δεν βρήκε ότι το όνομα που ζητούσαν ήταν ο ….John Lennon και όταν …τόλμησε να ρωτήσει αν ο Lennon είναι fashion icon, ο παρουσιαστής την παρότρυνε να ρωτήσει όλους τους rockers της δεκαετίας του 70 για να της το επιβεβαιώσουν!!!
• Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, οι προγραμματισμένες συναυλίες των In Flames σε Θεσσαλονίκη (16 Μαΐου στο Principal Club Theater) και Αθήνα (17 Mαΐου στο Gazi Music Hall), όπως κι ολόκληρη η περιοδεία στο πλαίσιο της οποίας θα εμφανιζόταν το συγκρότημα στην Ελλάδα, αναβάλλονται λόγω της πανδημίας του COVID-19. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις οδηγίες των αρμοδίων!
• Δείτε το  δεύτερο official lyric video/single των Solid Faith με τίτλο  ''See Through Time'' από το επερχόμενο άλμπουμ τους ''Eternal Quest'' που θα κυκλοφορήσει το Μάϊο του 2020 με την ALONE Records απο την Θεσσαλονίκη. To τραγούδι αναφέρεται σε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και μας κάνει να αναρωτηθούμε τι θα νιώθαμε αν ξέραμε τα μυστικά του παρελθόντος και τι άποψη θα είχαμε για το σήμερα που ζούμε... Το lyric video επιμελήθηκε ο Γιάννης Καιμακάμης, οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Jam2studios και η μίξη και το mastering έγινε απο τον Νίκο Οικονόμου τους οποίους ευχαριστούμε πολύ!
• O Ritchie Blackmore και η Candice Night κλεισμένοι στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, ανέβασαν μια ωριαία συναυλία τους μέσα από το σπίτι τους! (Κώστας Θεοδωρακάκος)
• Σύμφωνα με τον κιθαρίστα των Dokken, Jon Levin το συγκρότημα έχει αρκετά έτοιμα καινούργια τραγούδια και μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσουν τον καινούργιο δίσκο τους, που θα διαδεχτεί το καλό "Broken Bones" (2012).
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Φιλανδός manager Seppo Vesterinen που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τους Him, Hanoi Rocks, και Rasmus.
• Επανακυκλοφόρησαν οι remastered επανεκδόσεις 4 άλμπουμ των Dio και σημείωσαν σχετική εμπορική επιτυχία σε αγορές όπως Ισπανία, Αμερική και Γερμανία. Πρόκειται για τα; άλμπουμ "Killing The Dragon", "Magica",  "Angry Machines" και "Master Of The Moon". Πληροφορίες για το τι περιέχουν οι καινούργιες επανεκδόσεις μπορείτε να διαβάσετε εδώ. http://www.rockmachine.gr/2019/11/4-dio.html
• Αντιμέτωπος με την κατηγορία ότι σκότωσε τον 80χρονο πατέρα του, είναι ο Γάλλος καλλιτέχνης και δημιουργός εξωφύλλων Jean-Pascal Fournier. Ο Fournier έγινε γνωστός για τις δουλείες του σε εξώφυλλα των Edguy ("The Savage Poetry", "Mandrake", "Hellfire Club"), Avantasia ("The Metal Opera", "The Metal Opera Pt. II"), Immortal ("At The Heart Of Winter", "Damned In Black") αλλά και  Impaled Nazarene, Lonewolf και Pharaoh. Συνελήφθηκε μετά από απόπειρα αυτοκτονίας και είναι ύποπτος για την δολοφονία του 80χρονου πατέρα του  που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, χτυπημένος με βέλος(!) και άλλο, άγνωστο αντικείμενο επανειλημμένα στο κεφάλι, ενώ φαίνεται πως αφαιρέθηκαν εσωτερικά όργανα. Το ίδιο βράδυ, ο Jean-Pascal Fournier φαίνεται πως έριξε το αυτοκίνητό του σε γκρεμό. Την επόμενη ημέρα, ο καλλιτέχνης επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από γέφυρα στον ποταμό Isère, τον έσωσαν όμως πυροσβέστες και έκτοτε βρίσκεται υπό κράτηση.

• Ο ντράμερ των Creedence Clearwater Revival, Doug "Cosmo" Clifford ανάρτησε ένα παλαιότερο τραγούδι του με τίτλο “Just Another Girl” που είχε ηχογραφήσει από τη δεκαετία του ’80, αλλά το …είχε χάσει! Όπως λέει κι ο ίδιος, την ίδια τύχη, δηλαδή χαμένα, ήταν άλλα 100 τραγούδια που τελικά ανακάλυψε μόλις πέρυσι! Κάποια από αυτά τα συμπεριέλαβε στο καινούργιο άλμπουμ του Magic Window που θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου.
 Δυο θρύλοι της αμερικάνικης folk μουσικής, ο Bob Dylan κι ο Johnny Cash σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση ερμηνεύουν το Wanted Man.
 



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου