NEWS OF THE WORLD (17/3/20)

• Μια πολύ ενδιαφέρουσα βιογραφία θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου στην Αμερική κι είναι του βετεράνου παραγωγού Ted Templeman. Τίτλος της "A Platinum Producer's Life In Music" και αναφέρεται στη ζωή του και την καριέρα του μέσα από τις συνεργασίες που είχε με τους Van Halen (κυρίως), Doobie Brothers, Nicolette Larson και Van Morrison. Η μεγάλη καριέρα του Αμερικάνου παραγωγού εξελίχθηκε από τα μέσα της δεκαετίας του 70 έως και το τέλος της δεκαετίας του 80, τη χρυσή εποχή της δισκογραφίας. Στο βιβλίο του ο Templeman εκτός από τις παραγωγές του αναφέρεται και στις σχέσεις που είχε με άλλους καλλιτέχνες όπως Steven Tyler και Joe Perry, Eric Clapton, Lowell George, Sammy Hagar, Linda Ronstadt, David Lee Roth και Carly Simon.
• Σύμφωνα με ανακοίνωση της High Priority, οι συναυλίες των Balthazar σε Αθήνα (Fuzz Club) και Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater), όπως και των Villagers of Ioannina City σε Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater), Πάτρα (Royal Theater) και Κέρκυρα (7 Τεχνών Τόπος) δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω των εκτάκτων συνθηκών. Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των συναυλιών, όπου αυτό καταστεί δυνατό.
• Στα 40 χρόνια του ο τραγουδιστής των Five Finger Death Punch, Ivan Moody έγινε παππούς!!!!
• Αυτό είναι το δεύτερο official video των Diviner για το τραγούδι "Set me free".
• Το συγκρότημα των Manowar βιντεοσκόπησε την πρόσφατη εμφάνισή του στο Hell & Heaven Metal Fest στο Μεξικό στις 14 Μαρτίου 2020 και θα την κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-ray.
• 4 πρώην μέλη των Magnum, οι Mark Stanway πλήκτρα, Micky Barker ντραμς, Richard Bailey πλήκτρα και Mo Birch κιθάρα, σχημάτισαν τους Kingdom of Madness όπου παίζουν τραγούδια των Magnum της περιόδου 1978-1994. Μαζί τους ο πρώην τραγουδιστής των Black Sabbath, Tony Martin και μόλις τελειώσει η καραντίνα θα βγουν περιοδεία. Εννοείται ότι το όνομά τους, Kingdom of Madness το πήραν από το ομότιτλο κομμάτι του αγγλικού συγκροτήματος.
• Η προγραμματισμένη για τις 18 Απριλίου Record Store Day στην Αμερική, μετατέθηκε για τις 20 Ιουνίου.
• Ο κιθαρίστας των Megadeth, Kiko Loureiro ανέβασε στο λογαριασμό του ένα video με γυρίσματα από behind-the-scenes footage από την τελευταία συναυλία του συγκροτήματος στη Σόφια της Βουλγαρίας όπου έπαιξαν με τους Five Finger Death Punch.
•  Δείτε το καινούργιο video single που παρουσίασαν οι Nightwish με τίτλο Ad Astra  που είναι τμήμα του “All the Works of Nature which Adorn the World” το οποίο ασχολείται με την ευαισθητοποίηση σε οικολογικά θέματα και με την ομορφιά του πλανήτη μας. Το video γυρίστηκε σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση World Land Trust.Το κομμάτι προέρχεται από το καινούργιο άλμπουμ τους Hvman :II: Nature που θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου.
•  Μια υπερσπάνια εμφάνιση των Poll σε ταινία και συγκεκριμένα στον «Άγνωστο εκείνης της νύχτας» του 1972 με πρωταγωνιστές την Άννα Φόνσου, τη Νόρα Βαλσάμη, Τέλη Ζώτο, Τόλη Βοσκόπουλο, Λαυρέντη Διανέλλο κ.α. Το τραγούδι που ερμηνεύν οι Poll είναι το Στην πηγή μια κοπέλα.









Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου