NEWS OF THE WORLD (7/2/20)

• Στις 16 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική, η ταινία των Lynyrd Skynyrd, "Street Survivors: The True Story Of The Lynyrd Skynyrd Plane Crash".Η προβολή της θα γίνει κατά τη διάρκεια του Hollywood Reel Independent Film Festival στο Staples Center/LA σε σκηνοθεσία και σενάριο του Jared Cohn. Η ταινία παρουσιάζει την ιστορία του μεγάλου συγκροτήματος, εστιάζοντας στο αεροπορικό δυστύχημα, όπως την περιγράφει ο τότε ντράμερ Artimus Pyle, o οποίος κάνει και την αφήγηση. Η ταινία περιγράφει κι ένα σχετικά άγνωστο περιστατικό, όπου οι επιζώντες και όσοι δεν είχαν τραυματιστεί, μετά την πτώση του αεροπλάνου, βοηθούσαν τους υπόλοιπους να βγουν έξω από τα συντρίμμια και να πάνε προς την πλησιέστερη αγροικία στη Λουιζιάνα για να ζητήσουν βοήθεια. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι η ταινία αυτή δεν είναι η επίσημη από το συγκρότημα, αλλά του τότε ντράμερ τους Artimus Pyle. Τα άλλα μέλη των Lynyrd Skynyrd΄προσπάθησαν με δικαστικό τρόπο να τη σταματήσουν κι έχουν ετοιμάσει τη δική τους!
• Δείτε κι ακούστε τη διασκευή των Terra 1nc0gnita στο τραγούδι “Stranger” που πρωτοερμηνεύτηκε το 1989 από το Γιώργο Νταλάρα με τίτλο “Ξένος για σένανε κι εχθρός” σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου, στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.
• Οι Rob Halford, Glenn Tipton και Richie Faulkner έχουν αναλάβει τη συγγραφή των καινούργιων τραγουδιών των Judas Priest, που είναι πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο κιθαρίστας, μπασίστας και παραγωγός Ivan Král, που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τους  Patti Smith, Blondie και Iggy Pop.
• Σύμφωνα με το Billboard η περιοδεία των Motley Crue, Def Leppard, Poison και Joan Jett &The Blackhearts, έχει πουλήσει μέχρι σήμερα, 1.000.000 eεισιτήρια.
• Στις 27 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το EP των Candlemass, "The Pendulum" που θα περιέχει καινούργια τραγούδια τους.
• Δείτε το καινούργιο video single των Dropick Murphys με τίτλο  "Smash Sh*t Up".

• Έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 64 ετών ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Gang of Four, Andy Gill.
• Σύμφωνα με τον μπασίστα Billy Sheehan, τρεις φορές οι Van Halen του προσέφεραν τη θέση του μπασίστα, που τότε ήταν  ο Michael Anthony. "Την πρώτη φορά ήταν όταν περιόδευαν για το άλμπουμ Fair Warning. Τότε είχα μιλήσει με τον David Lee Roth και τον Eddie Van Halen. Τη δεύτερη φορά ήταν το 1984 και την Τρίτη φορά μίλησα με τα 2 αδέλφια στο σπίτι τους»
• Εδώ που τα λέμε άργησε. Ο Αμερικάνος τραγουδιστής των Queen, Adam Lambert αφού έχει περιοδεύει σε όλο τον κόσμο με το αγγλικό συγκρότημαi κι έχει κυκλοφορήσει 3 προσωπικά άλμπουμ, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούργιου προσωπικού του δίσκου σε παραγωγή του Nile Rodgers. Τίτλος του άλμπουμ Velvet.
• Οι ZZ Top ετοιμάζουν το διάδοχο του τελευταίου άλμπουμ τους "La Futura"(2017). Το συγκρότημα ήδη βρίσκεται στο studio με τον παραγωγό Rick Rubin και δουλεύει πάνω στα καινούργια τραγούδια του.
• Πόσοι από εσάς θυμούνται τους The Psychedelic Furs; Το αγγλικό συγκρότημα του new wave, που το 1981 γνώρισε μια τεράστια επιτυχία με το  "Pretty in Pink", επιστρέφει με καινούργιο δίσκο την 1η Μαϊου. Τίτλος του Made Of Rain.
• Ο Γερμανός κιθαρίστας Axel Rudi Pell θα κυκλοφορήσει το 18ο άλμπουμ του με τίτλο “Sign Of The Times” στις 24 Απριλίου από την SPV. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση digipak, jewel case, 2πλο κόκκινο βινύλιο, 2πλο βινύλιο σε ειδικές εκδόσεις από την EMP και τη Nuclear Blast, streaming, boxset που θα περιέχει το digipak, 2πλο βινύλιο, αφίσα, μαγνητάκι, αυτκόλλητο, αφίσα Α5, κονκάρδα κ.α. σε περιορισμένο αριθμό και τέλος σαν CD/LP με μπλουζάκι απόκλειστικά από την Steamhammer.

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73ετών ο pedal steel κιθαρίστας των New Riders of the Purple Sage, Buddy Cage.
Δείτε τη συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision του 1976 που αντιπροσωπεύτηκε από το συγκρότημα των Les Humphries Singers. Ο μεσαίος τραγουδιστής είναι ο John Lawton που αργότερα έκανε μεγάλη καριέρα στους Lucifer’s Friend και Uriah Heep. 














Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου