ΟΙ ARCHON ANGEL ΤΟΥ ZAK STEVENS ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σαββατο 4 Απριλίου Θεσσαλονίκη, Μυλος
Πεμπτη 9 Απριλίου Αθήνα, Κύτταρο

Ο τραγουδιστής των Savatage και Trans Siberian Orchestra , Zak Stevens θα εμφανιστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο μαζί με το νέο του group Archon Angel σε 2 βραδιές που θα είναι αφιερωμένες σε υμνους των Savatage αλλα και στο νέο υλικό των Archon Angel το οποίο εχει αποσπάσει μέχρι στιγμής αριστες εντυπωσεις απο τον παγκόσμιο τύπο.

Οι οπαδοί των Savatage θα έχουν την ευκαιρία να δούνε σε απόσταση αναπνοής τον τραγουδιστή του ιστορικού αμερικανικου group και να ακούσουν ακόμα και κομμάτια που οι ίδιοι οι Savatage είχαν να παίξουν χρονια

Δυστηχως μετα την τελευταία ιστορική εμφάνιση των Savatage στο Wacken το 2015 , οπου το group για πρώτη φορά στην ιστορία του festival κατέλαβε και τα 2 main stage , το group δεν ανακοίνωσε αλλα shows για τα επόμενα χρονια ....

Η ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα ARCHON ANGEL λοιπον έρχεται να ξεδιψάσει τους πολυπληθείς οπαδούς του συγκροτήματος , μιας που είναι ο,τι πιο κοντινό μπορεί κανεις να ακούσει σήμερα στους Savatage .

Οι Archon Angel δημιουργήθηκαν το 2019 απο τον Zak Stevens και τον Aldo Lonobile των Secret Sphere . Το πρωτο δείγμα τους με το video Fallen απέσπασε πολυ καλές κριτικές απο οπαδούς και τύπο , ένα κομμάτι που θα ήταν άνετα η συνέχεια του Edge of thorns ! Πριν λίγες μέρες ανέβηκε το speed / progressive RISE το οποίο εξέπληξε ευχάριστα με τον διαφορετικό ήχο που το χαρακτηρίζει ! Το album θα κυκλοφορίσει στις 14 Φεβρουαρίου μεσω της Frontiers records !

Η πρώτη τους εμφάνιση τον περασμένο Ιανουάριο στο διάσημο πλωτό φεστιβάλ 70.000 tons of metal κέρδισε όλους τους οπαδούς και βρίσκει τον Zak Stevens σε εξαιρετική φόρμα να τραγουδάει κομμάτια οπως το Edge of Thorns , Damien , Hall of the mountain king μέχρι και Taunting Cobras!!!!

Η πρώτη τους εμφάνιση επι ελληνικού εδάφους είναι γεγονός !

Τιμες εισιτηριων :
15euros( early bird ),18 euros ( pre sale )20 euros ( on spot)

Θεσσαλονίκη
Σαββατο 4 Απριλίου , Μυλος


προπωληση εισιτηριων : Διωροφον στη Καλαμαρια, Alone, Dizzy Dolls, musicland και 123tickets.gr

Αθήνα
Πέμπτη 9 Απριλίου Κύτταρο


Προπωληση εισιτηριων Sirens, Metal Era, No remorse
4/2/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου