ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ vIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ DEMONS AND WIZARDS, BADD KHARMA, BLACK STAR RIDERS, ANNIHILATOR KAI RUSSELL ALLEN/ANETTE OLZON

Μια σειρά με καινούργαι video έχει η σημερινή ενότητα των Νέων
Δείτε το πρώτο video single που παρουσίασαν οι Badd Kharma με τίτλο "Never Surrender". Το συγκρότημα του Μανώλη Τσίγκου έχει έτοιμο τον πρώτο δίσκο του με τίτλο On Fire που θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου.

• To καινούργιο τραγούδι τους από το τρίτο άλμπουμ τους παρουσίασαν οι Demons and Wizards. Τίτλος του "Midas Disease" κι όπως θα ακούσετε επί τούτου ακούγεται τόσο κοντά στα τραγούδια των AC/DC. 

• Καινούργιο video έχουν και οι Black Star Riders. Τίτλος του τραγουδιού "In The Shadow Of A War Machine" και προέρχεται από το καινούργιο άλμπουμ τους "Another State Of Grace". 
• Oι Russell Allen (Symphony X, Adrenaline Mob) και Anette Olzon (Dark Element, πρώην Nightwish) παρουσίασαν το πρώτο video single από το άλμπουμ συνεργασίας τους με τίτλο "Worlds Apart". 


• "Dressed Up For Evil" είναι ο τίτλος του lyric video που παρουσίασαν οι Καναδοί Annihilator. Το κομμάτι υπάρχει στο επερχόεμνο άλμπουμ τους "Ballistic, Sadistic" που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου.·
 18/1/20
   
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου