NEWS OF THE WORLD (3/1/20)

• Με τη συναυλία τους στις 7 Δεκεμβρίου στη Ζυρίχη, τελείωσε το ευρωπαϊκός σκέλος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας των Krokus που φυσικά ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε. Το συγκρότημα θα συνεχίσει το Σεπτέμβριο την Αμερικάνικη περιοδείας του, ενώ έγινε γνωστό ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για μια ταινία/ντοκιμαντέρ που θα αφορά τη ζωή και την καριέρα του Μαλτέζου τραγουδιστή Marc Storace.
•  Οι Distrurbed παρουσίασαν ένα καινούργιο video, αυτή τη φορά για το τραγούδι τους "Hold On To Memories". Το τραγούδι είχε παιχτεί και στη συναυλία τους στην Αθήνα και οι στίχοι του αναφέρονται στους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή και το κενό που αφήνουν πίσω τους.
• Το ένα δισεκατομμύριο views έφθασε το ιστορικό πλέον video των Nirvana, "Smells Like Teen Spirit". O χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι το άλμπουμ τους "Nevermind" έχει ξεπεράσει τα 30.000.000 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.
• Χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί, φήμες θέλουν τους Iron Maiden να έχουν τελειώσει τις ηχογραφήσεις του καινούργιου άλμπουμ τους. Ο χρόνος θα δείξει…
• Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής των Judas Priest, Rob Halford δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τραγουδήσει κομμάτια από τα  άλμπουμ "Jugulator" και "Demolition" που είχαν κυκλοφορήσει με τραγουδιστή τον Tim Owens. “Δεν έχω πει κάτι από τους δύο αυτούς δίσκους αλλά δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί και δεν χρειάζεται να είναι κάποια επέτειος για να παίξουμε κάτι είτε πάνω στη σκηνή είτε σε κάποιο τζαμάρισμα στο soundcheck. Κάποια στιγμή θα συμβεί και θα είναι τέλεια".
• Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους στο facebook, οι Spitfire ανακοίνωσαν ότι ο Nick Adams (Dark Nova) θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Παξιμάδη πίσω από τα ντραμς. Πιθανότερη επίσημη πρώτη του εμφάνιση του θα είναι το Up The Hammers Festival XV στις 13 Μαρτίου.
• Αν είστε fan κι έχετε διάθεση, δείτε το 15λεπτο EPK (Electronic Press Kit) που ετοίμασαν οι Whitesnake για το τελευταίο studio άλμπουμ τους "Flesh & Blood".

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο Neil Innes, μέλος των Bonzo Dog Doo-Dah Band αλλά και του συγκροτήματος των Rutles που σατίριζε τους Beatles. Ο Innes ήταν επίσης μέλος της συγγραφικής ομάδας των  Monty Python.
• Βροχή τα δισεκατομμύρια! Μετά τα video των Guns’n’Roses και Nirvana που ξεπεράσαν το καθένα το 1 δις views, ήλθε η σειρά των Metallica να μάθουν ότι τραγούδια τους ξεπέρασαν το 1 δις streaming στο Spotify.
• Η Σήραγγα του Χρόνου μας μεταφέρει στο 2003 και στο τραγούδι "Way To Mandalay" των Blackmore's Night. 








Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου