NEWS OF THE WORLD (24/12/19)

• Ακόμα μια αρχειακή συναυλία των Rainbow πήρε το δρόμο της κυκλοφορίας. Πρόκειται για τη συναυλία τους της 9ης Δεκεμβρίου 1976 στην Osaka, που είχε μεταδοθεί από το ραδιοσταθμό KWO-FMκαι εκτός του Μαυροφορεμένου στο συγκρότημα εκείνη την εποχή συμμετείχαν οι Ronnie James Dio, Tony Carey, Jimmy Bain και Cozy Powell.  Το άλμπουμ είναι διπλό, τιτλοφορείται "Live On The Silver Mountain", θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2020 και περιλαμβάνει κομμάτια σαν τα Kill The King, Mistreated, 16th Century Greensleeves, Catch The Rainbow, Purple Haze, White Christmas, Lazy, Μan On The Silver Mountain, Stargazer, Still I'm Sad, 1812 Overture κ.α. (Κώστας Θεοδωρακάκος)
• Ακόμα και την αυτοκτονία είχε σκεφτεί ο Huey Lewis όταν οι γιατροί του είπαν ότι πάσχει από την ασθένεια του Meniere, η οποία προκαλεί κώφωση και δεν του επιτρέπει να τραγουδήσει! Ο Lewis διαγνώστηκε με την ασθένεια το 2018 και η συγκεκριμένη πάθηση δεν θεραπεύεται. Παρ’ όλα αυτά η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και ήδη οι Huey Lewis and the News παρουσίασαν καινούργιο άλμπουμ.
• Δείτε το καινούργιο video single των Sabaton που γυρίστηκε στη Σαχάρα. Το τραγούδι έχει τίτλο "Seven Pillars Of Wisdom" κι όπως θα δείτε πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο Βρετανός διπωλμάτης, αρχαιολόγος  κι αξιωματικός T.E Lawrence,γνωστότερος σαν Λόρενς της Αραβίας.
• Σε εγχείρηση στην καρδιά υποβλήθηκε ο πρώην κιθαρίστας των Sex Pistols, Steve Jones και ήδη η υγεία του είναι πολύ καλύτερα.
• Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην καινούργια ευρωπαϊκή περιοδεία των Guns’n’Roses που περιλαμβάνει 17 ημερομηνίες ενώ είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ήδη, η συναυλία τους της 30ης Μαϊου στο Tottenham Hotspur Stadium είναι sold out και το συγκρότημα ανακοίνωσε και δεύτερη ημέρα για τον ίδιο χώρο. Η χωρητικότητα του σταδίου είναι 62.062 άτομα και το σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται για τη συναυλία ΜΟΝΟ από την πλευρά του συγκροτήματος κι όχι οι κατά τόπους τεχνικοί είναι 70! Κάθε συναυλία απασχολεί με την προσθήκη των κατά τόπους εργαζομένων 500 ανθρώπους! Κόστος που κάνει αποτρεπτική την παρουσία τους εδώ…..
• Οι τραγουδιστές Russell Allen (Symphony X, Adrenaline Mob) και Anette Olzon (Dark Element, πρώην Nightwish) έχουν ηχογραφήσει τραγούδια για ένα κοινό άλμπουμ που θα τιτλοφορείται "Worlds Apart" και θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο.
• Παρουσιάστηκε το behind-the-scenes υλικό από τα γυρίσματα του καινούργιου video single του Ozzy Osbourne, "Under The Graveyard".
• Ο οδηγός του John Lennon, Alan Herring πούλησε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου του Lennon στην τιμή των 184.000 δολαρίων. Ο Herring είχε βρει το ζευγάρι το καλοκαίρι του 1968, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της Mercedes του Ringo Starr που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους. Όταν τα βρήκε έλειπε ο ένα φακός και το ένα «χεράκι» ήταν σπασμένο. «Είχα μεταφέρει τους John Lennon, Ringo και George Harrison κι όταν κατέβηκαν, πρόσεξα ότι είχαν πέσει στο πίσω κάθισμα τα γυαλιά του Lennon. Μου είπε να τα πάω για να τα επιδιορθώσω. Εγώ ξέχασα να τα πάω και τα γυαλιά ξεχάστηκαν»λέει ο Herring.
• Το καινούργιο άλμπουμ του King Diamond τιτλοφορείται The Insitute και είναι το πρώτο μετά από 12 χρόνια δισκογραφικής αδράνειας. Δείτε κι ακούστε το πρώτο video single με τίτλο "Masquerade Of Madness".
• Σύμφωνα με τον μπασίστα Joey Vera, τόσο οι Armored Saints όσο και οι Fates Warning θα έχουν καινούργια άλμπουμ μέσα στο 2020.
• Ο τραγουδιστής, οργανίστας και σαξοφωνίστας των Gentle Giant, Derek Shulman παρουσιάζει το mega box set του βρετανικού συγκροτήματος με τίτλο Unburied Treasure που περιέχει 30d cd με όλα τα άλμπουμ τους καθώς και 15 ακυκλοφόρητες συναυλίες τους! Φυσικά το mega box set συνοδεύεται από υπογεγραμμένες φωτογραφίες του συγκροτήματος, πλούσιο ένθετο και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στο video.
• Tο άλμπουμ των Aerosmith, Get a Grip ήταν η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία τους των τελευταίων 30 χρόνων κι έβγαλε πολλά καλά τραγούδια. Ένα από αυτά ήταν και το Crazy σε σκηνοθεσία Marty Callner, που το τίμησε με το παραπάνω το MTV που εκείνη την εποχή, διαμόρφωνε με πολύ έντονο τρόπο της πωλήσεις και την επιτυχία ενός άλμπουμ. Το Crazy ήταν ένα από τα τραγούδια που ζήτησαν να δουν περισσότερες φορές οι θεατές του MTV το 1994 και πρωταγωνιστούσαν οι Alicia Silverstone και η μικρή τότε, κόρη του τραγουδιστή Steven Tyler, Liv Tyler. Η απόφαση συμμετοχής της Tyler πάρθηκε για τον απλό λόγο ότι οι παραγωγοί του video Crazy ήταν οι παραγωγοί ενός τηλεοπτικού σποτ της Pantene στο οποίο η μικρή Liv έπαιζε!  Το σενάριο του video, βασίζεται στην ταινία Thelma and Louise 91991) και μαζί τους.,…πρωταγωνιστεί ένα ανοιχτό Ford Mustang.

   












Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Δύο σχόλια για τους Sabaton:
    1. Είναι φυσικό να γίνεται αυτή η αναφορά στον Λώρενς της Αραβίας, αφού "οι επτά πυλώνες της σοφίας" είναι το διασημότερο βιβλίο του. Έτσι, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι :)
    2. Ο τραγουδιστής των Sabaton, τι παιδί; Ολόκληρο Sabatokyriakon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή