30 ΧΡΟΝΙΑ TRASH – ALICE COOPER. ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ

Το άλμπουμ Trash του Alice Cooper που σημάδεψε με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη καριέρα του, θα επανακυκλοφόρησε σε μία ειδική έκδοση χρωματιστού βινυλίου. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε περιορισμένο αριθμό 2.500 αριθμημένων αντιτύπων σε μαύρο/ασημί βινύλιο, καθώς φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία του κορυφαίου σε πωλήσεις album του καλλιτέχνη. Μπορείτε να το παραγγείλετε από την Townsend Music.
Το Trash ήταν το 11ο άλμπουμ της προσωπικής καριέρας του Alice Cooper και το 18ο συνολικό, συνυπολογίζοντας και τα 7 της καριέρας του με το συγκρότημα των Alice Cooper. Κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 1989 (Νο 20 Αμερική, Νο 2 Μ.Βρετανία) κι έβγαλε μια σειρά από κλασικές επιτυχίες όπως το ομώνυμο κομμάτι, "House of Fire", "Only My Heart Talkin'", "Bed of Nails","Hell Is Living Without You" και “This Maniac’s in love with you”.  Ασύλληπτο, 6 διαχρονικά hits σε ένα μόνο δίσκο! Στο άλμπουμ που σηματοδότησε την επιστροφή του Alice Cooper στις επιτυχίες, συμμετείχαν οι Steve Tyler, Joe Perry, Joey Kramer (Aerosmith), John Bon Jovi, και Richie Sambora (Bon Jovi). Το “Trash” έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία μετά Welcome to My Nightmare (1975) στη Μ.Βρετανία.  Ο χρυσόδτος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι η remastered επανέκδοση του cd είχε γίνει στα μέσα του 2019 από την Cherry Red / Hear No Evil και περιείχε 2 bonus τραγούδια, τη ραδιοφωνική έκδοση του “Only My Heart Talkin’” και τη διασκευή στη μεγάλη επιτυχία των “I Got a Line On You” που είχε συμπεριληφθεί στο soundtrack Iron Eagle II (1998).
19/12/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Καποτε ειχε υποθει οτι οι Bon Jovi και οι Europe εβαλαν το hard rock στα 'σαλονια .Αν υποθεσουμε οτι κατι τετοιο ειχε συμβει , ο συγκεκριμενος δισκος του Alice Cooper εβγαλε τα 'vερατζακια ΄ και τα 'βουτηματα ΄στους καλεσμενους .

    Κορυφαια κομματια , παραγωγη , ηχος , οτι ακουγεται μεσα ειναι τοπ . Και φυσικα το Poison ενα απο ομορφοτερα ροκ κομματια ολων των εποχων .Και ριφαρα , και γεφυρα και προγεφυρωματα και οχειρωματικα εργα και ρεφρεν στο Θεο . Πρεπει να διδασκεται .

    Ομως ,επιστρεφοντας στην πεζη πραγματικοτητα ,η υποθεση δεν ισχυει , γιατι οπως εχει υποθει παλι , τα ειδη αυτα ειναι τα κατ'εξοχην αστικα -σαλονιακα -συντηριτικα .Οποτε ολοι αυτοι οι δισκοι που ετυχαν μαζικης αποδοχης ,απλα εκαναν την υποψια βεβαιοτητα .


    ΑπάντησηΔιαγραφή