ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ OZZY Feat. SLASH, SABATON, EVANESCENCE, WHO, RUNNING WILD KAI AMARANTHE

6 καινούργια και πολύ ενδιαφέροντα Video περιλαμβάνει η σημερινή ενότητα. Προσέξτε, ότι το σημαντικότερο δεν είναι απλά «τα καινούργια video των» τα περισσότερα τραγούδια είναι καλά, πράγμα που τον τελευταίο καιρό…σπάνιζε. Ξεκινάμε με το  ολοκαίνουργιο τραγούδι του Ozzy Osbourne, με τίτλο "Straight To Hell" όπου κιθάρα παίζει ο Slash. Το τραγούδι θα υπάρχει στο καινούργιο άλμπουμ του "Ordinary Man" που θα κυκλοφορήσει τις πρώτες εβδομάδες του 2020.
Οι Sabaton επανέρχονται με το video του παλαιότερου τραγουδιού του "Angels Calling" σε συνεργασία με τους Apocalyptica.

Τη μεγάλη επιτυχία των Fleetwood Mac, "The Chain (From Gears 5)"  διασκευάζουν οι Evanscence, ενώ για μια ακόμα φορά ο Bruce Dickinson παίρνει τα εύσημα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό, συμμετέχοντας στην εκδήλωση από τα 50 χρόνια του ιστορικού "Concerto For Group And Orchestra" των Deep Purple ή καλύτερα του Jon Lord. Η εμφάνιση έγινε στο Κεμπέκ του Καναδά με τη συμμετοχή της Quebec Symphony Orchestra. Για την ώρα, διαθέσιμο υπάρχει μόνο ένα μικρό απόσπασμα από το When a Blind Man Cries κι ελπίζουμε σε κάτι… ολόκληρο. 

Ακόμα ένα video single παρουσίασαν οι Who. Πρόκειται για το τραγούδι “I Don't Wanna Get Wise" μέσα από τον καινούργιο δίσκο τους  "Who" που θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ovuV_tUhF9k&feature=emb_title  
To video του καινούργιου τραγουδιού τους "Ride On The Wild Side" παρουσίασαν οι Running Wild από το EP "Crossing The Blades".

Τέλος οι Σουηδοί Amaranthe θυμήθηκαν το άλμπουμ τους Helix (2018) και έφτιαξαν video για το τραγούδι "GG6".
24/11/19

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου