NEWS OF THE WORLD (8/11/19)

• Πριν ακόμα ξεκινήσει η καινούργια περιοδεία των W.A.S.P. ανακοινώθηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του set list θα προέρχεται από τραγούδια των 4 πρώτων άλμπουμ τους. Η περιοδεία ονομάζεται "1984 To Headless" και τα άλμπουμ από τα οποία θα παίξουν κομμάτια τους είναι το πρώτο ομότιτλο του 1984, το 'The Last Command', 'Inside The Electric Circus' και 'The Headless Children'. Το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδεία θα ξεκινήσει από το Malmo της Σουηδίας στις 4 Σεπτεμβρίου 2020όπου ήδη έχουν ανακοινώσει περισσότερες από 20 ημερομηνίες αλλά η Ελλάδα απουσιάζει (για την ώρα).
• Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο πρώην μπασίστας των Mercyful Fate, Timi Hansen. Λόγω της κατάστασής του δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στο reunion του συγκροτήματος και τον αντικατέστησε ο Hansen Joey Vera (Fates Warning, Armored Saints). O Hansesn είχε συμμετάσχει στα ιστορικά 3 πρώτα άλμπουμ των Mercyful Fate, Melissa, Don't Break the Oath και In the Shadows.
 • Αυτό είναι το video που έστειλε ο Mike Scott εν όψει των δύο εμφανίσεων των Waterboys στο Pireaus Academy 21 και 22 Νοεμβρίου.
• Οι Metallica για μια ακόμα φορά έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους, δωρίζοντας μέσω του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος All In My Hands, 200.000$ στις οικογένειες που πλήττονται από τις καταστροφικές ζημιές στην Καλιφόρνια. Συγκεκριμένα, προσέφεραν 100.000 δολάρια για να σε όσους πλήττονται στη Νότια Και Βόρεια Καλιφόρνια, 50.000 δολάρια στο Fond Sonoma County Resilience Fund - που δημιουργήθηκε από το Κοινοτικό Ίδρυμα Sonoma County - και 50.000 δολάρια στο Ταμείο Αρωγής για τις Πυρκαγιές- που δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα της Πολιτείας της Καλιφόρνια. "Και οι δύο οργανώσεις είναι αφιερωμένες σε μακροπρόθεσμες προσπάθειες ανάκαμψης, βοηθώντας τους κατοίκους να ξαναρχίσουν την κανονική τους ζωή και να σταθούν στα πόδια τους μετά την καταστροφή. Θα θέλαμε επίσης να σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε μαζί μας για να υποστηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη, καθώς και όσους εργάζονται από την πρώτη στιγμή ακούραστα για να κρατήσουν ασφαλείς τους Καιφορνέζους. Είτε είστε σε θέση να συνεισφέρετε χρήματα, τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλες προμήθειες, είτε το χρόνο  σας μέσω εθελοντικής εργασίας ή προσφοράς στέγης, βοηθήστε! ». Το 2018, οι Metallica είχαν δωρίσει 100.000$ για όσους πληγήκανε από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, ενώ πριν από δύο χρόνια, είχαν συμμετάσχει σε συναυλία στο Σαν Φρανσίσκο, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές.
• Η καλή παρέα των Revolution Saints που αποτελείται από τους Deen Castronovo ντραμς, Jack Blades μπάς, τραγούδι και Doug Aldridge κιθάρα, παρουσίασαν το video για το τραγούδι τους "When The Heartache Has Gone" που θα κυκλοφορήσει στο καινούργιο άλμπουμ.
• Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής των Led Zeppelin, Robert Plant είπε ότι δεν μπορεί πλέον να ταυτιστεί με τους στίχους του Stairway to Heaven! «Φυσικά είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Σαν σύνθεση είναι πολύ καλό. Θα μπορούσες να πεις ότι δεν μπορεί να σταθεί χωρίς φωνητικά, αλλά από την άλλη νομίζω ότι τελικά θα μπορούσε γιατί είναι καλή μουσική.Στιχουργικά δεν νιώθω πλέον τόσο κοντά του γιατί είναι μου είναι πολύ μακρινό. Δεν θα επιχειρούσα να γράψω τόσο αφαιρετικούς στίχους. Τους ακούω και τους παραδέχομαι και νομίζω ότι κάποια μέρη του είναι εκπληκτικά. Ο τρόπος που παίζει ο Jimmy Page και η κορύφωση στα ντραμς είναι πολύ όμορφα. Αλλά στιχουργικά και φωνητικά δεν είμαι πλέον τόσο σίγουρος’. Διαβάστε εδώ την ιστορία των στίχων όπως παρουσιάστηκε από τον Rockmachine.gr πριν 2 χρόνια και αποτελεί μια από τα πλέον επισκέψιμα άρθρα του site.
• "It's Alive! Classic Horror And Sci-Fi Art From The Kirk Hammett Collection" είναι ο τίτλος της έκθεσης μες αφίσες, αντικείμενα των ηθοποιών, κούκλες, αντικείμενα από τις ταινίες, αγάλματα, που προέρχονται από την ιδιωτική συλλογή του Kirk Hammett. Η έκθεση θα  ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου 2020 στο Columbia Museum of Art στη Ν. Καλιφόρνια.
• Καινούργιο κομμάτι έχουν και οι Λευκή Συμφωνία. Τίτλος "Μέχρι το θάνατο". Το κομμάτι προέρχεται από το καινούργιο άλμπουμ τοπυς που θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμνες εβδομάδες.
• Και οι Iron Maiden επεκτείνουν τη The Legacy Of The Beast tour για το 2020, προσθέτοντας ημερομηνίες για την Αυστραλία, Ιαπωνία κι Ευρώπη. Πληροφοριακά και μόνο στις 23 Ιουλίου 2020 θα παίξουν στην Πορτογαλία και στις 25 Ιουλίου στην Ισπανία. 3 ώρες με το αεροπλάνο.
• Ένα box set θα κυκλοφορήσουν οι Yes όπου εκτός από 4 τραγούδια τους που ηχογραφήθηκαν το 2010 (To The Moment (6:09), Words On A Page (6:18), From The Turn Of A Card (3:24) και The Gift Of Love (9:52)) θα περιέχει και τη συναυλία τους στη Lyon του 2009 "Live From Lyon 2009". Τότε η σύνθεση του συγκροτήματος ήταν Chris Squire, Steve Howe, Alan White, Benoit David και Oliver Wakeman. Το artwork είναι του Roger Dean είναι η έκδοση συνοδεύεται κι από ένθετο.

• 75 καινούργιες συναυλίες ανακοίνωσαν οι Kiss  για το 2020 με την τελευταία συναυλία της "End Of The Road" να γίνεται στις 17 Ιουλίου 2021 στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα ο manager του συγκροτήματος Doc McGhee έχει ξεκινήσει επαφές με όλα τα παλιότερα μέλη τους ώστε να εμφανιστούν σε αυτή την τελευταία συναυλία!
• Μετά από 29 χρόνια συζυγικής ζωής, ο Bruce Dickinson χώρισε με τη σύζυγό του Paddy Bowden με την οποία απέκτησε τους γιούς Austin, Griffin και την κόρη Kia.
• Θετικός να συμμετάσχει σε ένα reunion των Hanoi Rocks είναι ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος, Michael Monroe.
•  Σήμερα η Σήραγγα του Χρόνου μάς οδηγεί στιο 1975 όπου οι Babe Ruth παίζουν live το  A fistful of dollars.









Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου