NEWS OF THE WORLD (22/11/19)

• Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson συμμετείχε στη συναυλία που δόθηκε στο Palais Montcalm του Quebec στον Καναδά όπου παίχτηκε το κλασικό έργο του Jon Lord "Concerto For Group And Orchestra".  Την ορχήστρα διεύθυνε ο Paul Mann, ο οποίος εκτός από φίλος του Lord ήταν κι ο διευθυντής στην εμφάνιση των Deep Purple το 2000 στο Royal Albert Hall. O Bruce Dickinson εκτός από στενός φίλος του Jon Lord ήταν και μεγάλος θαυμαστής του!
• Το 8ο(!) live άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν στις 29 Νοεμβρίου οι Molly Hatchet με τίτλο Battleground. Η ηχογράφησή του έγινε κατά τη διάρκεια της περσινής ευρωπαϊκής περιοδείας τους στην Ελβετία και Γερμανία και στο διπλό cd περιλαμβάνονται 18 κομμάτια που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της καριέρα τους και φυσικά και τα Whiskey Man,  Fall Of The Peacemakers,  Beatin' The Odds, Devil's Canyon και Flirtin' With Disaster. Το συγκρότημα από το Jacksonville έχει καινούργιο τραγουδιστή, τον Jimmy Elkins που αντικατέστησε τον θανόντα Phil McCormack και το"Battleground" είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να τον τσεκάρουμε.  To συγκρότημα έχει 14 studio άλμπουμ και από την παλιά σειρά των μουσικών, παραμένουν ο οργανίστας  John Galvin (από το 1984) κι ο κιθαρίστας Bobby Ingram (από το 1986) και μετρά σχεδόν 40 χρόνια καριέρας. Το εξώφυλλο του "Battleground" επιμελήθηκε ο Paul Raymond Gregory, ο οποίος στο παρελθόν δούλεψε για τους Saxon, Blind Guardian, Uriah Heep κ.α.) και θα κυκλοφορήσει σε 2CD digipak και 3πλό βινύλιο!
• Σύμφωνα με τον κιθαρίστα Al Pitrelli, οι Trans Siberia Orchestra  δουλεύουν πάνω σε καινούργια χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αυτά τα τραγούδια είναι τα πρώτα που δουλεύει το συγκρότημα μετά το θάνατο του παραγωγού Paul O'Neill.
•  Δείτε το video του Ozzy Osbourne για το καινούργιο τραγούδι του μες τίτλο "Straight To Hell" όπου κιθάρα παίζει ο Slash. Το τραγούδι θα υπάρχει στο καινούργιο άλμπουμ του "Ordinary Man" που θα κυκλοφορήσει τις πρώτες εβδομάδες του 2020. Επίσης είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε στο MTV το reality show "The Osbournes" καθώς η οικογένεια δέχτηκε μια πολύ μεγάλη προσφορά στην οποία δεν μπορεί να πει όχι.

• Ο άνθρωπος που δημιούργησε όλο το εικαστικό στο εξώφυλλο των Pink Floyd, Wall, o Gerald Scarfe, πωλεί, μέσω του San Francisco Art Exchange, όλο του αρχείο του που σχετίζεται με το «The Wall». Κι αυτό το αρχείο περιλαμβάνει 3.000 αντικείμενα, μεταξύ των οποίων σκίτσα, πίνακες ζωγραφικής, storyboards, ενθύμια κ.α. Η συνεργασία του με τους Pink Floyd ξεκίνησε όταν το συγκρότημα τον πλησίασε μετά από προβολή, το 1974 από το BBC, της ταινίας κινούμενων σχεδίων του «A Long Drawn Out Trip».
• Έχοντας χάσει την αίσθηση του μέτρου και της λογικής, ο πρώην κιθαρίστας των Kiss, Vinnie Vincent θα επανακυκλοφορήσει το instrumental άλμπουμ του 2002 σε περιορσιμένη έκδοση 1.000 CDs. Το περίεργο και μάλλον ακατανόητο είναι ότι οVincent πουλά κάθε cd του "Speedball Jamm" αντί του ποσού των $250.00, το οποίο είναι υπογεγραμμένο, συνοδεύετγαι από φωτογραφία 8x10 και μια πολύ μεγάλη πένα. Το "Speedball Jamm" είχε κυκλοφορήσει με τίτλο "Archives Volume 1" και η χρονική διάρκεια του ήταν 70 λεπτά. Ο Vinnie Vincent ήταν κιθαρίστας στους Kiss τη διετία 1982-1983 ηχογραφώντας μαζί τους τα άλμπουμ Creatures of the Night (1982) και Lick It Up (1983).

• Η πρώην τραγουδίστρια των Nightwish, Anette Olzon σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε ότι δεν θέλει με κανένα τρόπο να ξανατραγουδήσει με τους Nightiwh ούτε live ούτε σε δίσκο έχοντας τις χειρότερες αναμνήσεις από τη συνεργασία τους.
• Άσχημα νέα για τον John Sykes αφού τέλειωσε η συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρεία Golden Robot Records που θα κυκλοφορούσε το προσωπικό του άλμπουμ. Για την ώρα δεν υπάρχει κανένα νεότερο για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου προσωπικού δίσκου, του πρώτου από το 2004και το live, Bad Boy Live!
• Δείτε ένα μικρό video με τον Ian Anderson να παρουσιάζει το βιβλίο The Ballad Of Jethro Tull με υλικό από την μεγάλη ιστορία του συγκροτήματος. Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

•   Δείτε το καινούργιο video single των Revolution Saints ( Deen Castronovo, Doug Aldrich και Jack Blades) για το τραγούδι τους "When The Heartache Has Gone" από το άλμπουμ τους Rise.
• Τα 40 χρόνια τεράστια καριέρας γιορτάζουν οι Saxon κι από εδώ μπορείτε να προμηθευτείται διάφορα αναμνηστικά όπως κεριά σε δερμάτινη θήκη.
• To σημερινό ταξίδι με τη Σήραγγα του Χρόνου μας μεταφέρειστο κοντινό παρελθόν  σε μια μοναδική ζωντανή εμφάνιση των Ian Anderson και Bruce Dickinson!









Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου