NEWS OF THE WORLD (15/11/19)

• Ένα από τα πολλά merchandise που ετοίμασαν οι Saxon για τα 40 χρόνια τους είναι και τα αρωματικά κεριά που βλέπετε και μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ.
•  Οι Halestorm θα δουν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους να επανακυκλοφορεί στις 20 Δεκεμβρίου 2020 σε special έκδοση. Το άλμπουμ είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2009 σε παραγωγή του Howard Benson και είχε βγάλει μια μεγάλη επιτυχία, το "I Get Off". Η καινούργια έκδοση θα είναι διαθέσιμη και σε βινύλιο και θα συνοδεύεται από bonus άλμπουμ με 12 demos.
• Δείτε το lyric video που ετοίμασαν οι Motley Crue για το καινούργιο τραγούδι τους “Ride with the Devil”. Το τραγούδι ακούγεται στην ταινία  "The Dirt".
• Μετά από 7 άλμπουμ με τους Circle II Circle, 5 άλμπουμ με τους Savatage και άλλα 5 με τους Trans-Siberian Orchestra, ο τραγουδιστής Zak Stevens σχημάτισε τους Archon Angel και  ήδη το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο "Fallen" περιμένει ημερομηνία κυκλοφορίας που θα είναι μέσα στις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους. Το σχήμα των Archon Angel προέκυψε μετά από συνάντηση του Stevens με τον κιθαρίστα και παραγωγό Aldo Lonobile (Secret Sphere) κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του άλμπουμ του Timo Tolkki  και των Avalon,  'Return To Eden', όπου ο μεν Aldo έκανε παραγωγή ο δεν Stevens έκανε φωνητικά. "Ο Aldo Lonobile μου έστειλε με mail κάποια τραγούδια για να επιλέξω δυο από αυτά και να τα τραγουδήσω. Μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης της μουσικής του και σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε σε ένα καινούργιο σχήμα» λέει ο Stevens». Κάπως έτσι προέκυψαν οι Archon Angel». Όλα τα μέλη του συγκροτήματος είναι Ιταλοί μουσικοί, ο Aldo κιθάρα- Guitars, Marco Lazzarini ντραμς, Antonio Agate πλήκτρα με την προσθήκη του Γάλλου ves Campion από τους Nightmare στο μπάσο. Αρκετούς στίχους έχει γράψει η γυναίκα του Zak Stevens, Katherine Stevens με βασικό θέμα τον "Archon", ένα μοντέρνο άγγελο! Η βασική ιδέα αγγίζει το θρησκευτικό τομέα των Γνωστικών αλλά στην εποχή μας (σ.σ. το κίνημα των Γνωστικών εμφανίστηκε τον 1ο μ.Χ αιώνα) με τον Αrchon να είναι ο διακομιστής μεταξύ Θεού κι ανθρώπων. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αρκεί να έχει αναπτυχθεί σωστά.
• Επιβάτης της Delta Air Line, κατηγόρησε την εταιρεία ότι σε προβολή της ταινίας Rocketman με θέμα τη ζωή του Elton John κατά τη διάρκεια των πτήσεων της, έχει λογοκρίνει τις ομοφυλοφιλικές σκηνές.
• Το προσωπικό του άλμπουμ του 2000 επανακυκλοφορεί ο πρώην μπασίστας  των UFO, Pete Way. Το Amphetamine θα επανακυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση 500 βινυλίου λευκού χρώματος, υπογεγραμμένο απ΄λο τον μπασίστα και σε υπογεγραμμένο cd! Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.
• Με την ευκαιρία του Halloween ακόμα ένα box set με υλικό του Frank Zappa κυκλοφόρησε. Τίτλος του Halloween '73 και περιέχει 4 cd με ολόκληρες τις συναυλίες του στο Chicago και ηχογραφήσεις από τις πρόβες. Το box set συνοδεύεται από μάσκα και γάντια για την περίσταση του Halloween!
• Στις 16 Νοεμβρίου θα γίνει η ετήσια συνάθροιση των  φίλων των Wishbone Ash (Ashcon). Η μπάντα ολοκληρώνει την φθινοπωρινή περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την εμφάνισή τους στο Leicester, όπου θα εορτασθούν τα 50 χρόνια από το ξεκίνημα της, με την συμμετοχή -ως συνήθως- και πρώην μελών. Φέτος  θα εμφανιστούν ο Φινλανδός κιθαρίστας Ben Granfelt και το συγκρότημά του καθώς και η Claire Hamill. Τον Οκτώβριο βιντεοσκοπήθηκε η εμφάνισή τους στο Λονδίνο, ώστε να «ντύσει» την κυκλοφορία του τραγουδιού  “We Stand As One”, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε single και θα είναι ο προπομπός της επερχόμενης στούντιο κυκλοφορίας της μπάντας “Coat of Arms”, που έχει δρομολογηθεί για τον Ιανουάριο 2020, από την γερμανική εταιρεία  SPV/Steamhammer. (Γιάννης 602)
• Στο studio μπαίνουν το Δεκέμβριο οι Armored Saint για να ηχογραφήσουν το διάδοχο του "Win Hands Down"(2015).
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο φωτογράφος Robert Freeman που είχε φωτογραφήσει τους Beatles για τα εξώφυλλα των δίσκων τους  Rubber Soul, Beatles For Sale, Help! και With The Beatles.
• Αυτό είναι το πρώτο δείγμα από το καινούργιο άλμπουμ των Blue Oyster Cult που θα κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά. Το συγκρότημα παίζει ζωντανά στην τρέχουσα αμερικάνικη περιοδεία του και ήδη ανέβηκε στο YouTube από τους fans. Tίτλος “Stand And Fight” και είναι η πρώτη φορά που ακούμε νέο τραγούδι από το συγκρότημα εδώ και 18 χρόνια και το τελευταίο στούντιο άλμπουμ Curse Of The Hidden Mirror.
• Οι Mick Fleetwood, David Gilmour, Billy Gibbons, Steven Tyler, Johnny Lang, Andy Fairweather Low, John Mayall, Zak Starkey, Bill Wyman και Christine McVie είναι μεταξύ των ονομάτων που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στη tribute συναυλία προς τιμή του μεγάλου κιθαρίστα των Fleetwood Mac (μεταξύ 1967-1969) Peter Green. H τιμητική συναυλία θα δοθεί στις 25 Φεβρουαρίου στο London Palladium και εκτός από τη τιμητική παρουσία τους, οι μουσικοί θα τιμήσουν την ιστορία του βρετανικού blues.
Η Σήραγγα του Χρόνου μάς μεταφέρει στο 2005 και στο dvd των UFO Showtime όπου το συγκρότημα έπαιξε κλασικά του τραγούδια με τη συνοδεία βιολιών και τσέλου σε studio στο Αννόβερο της Γερμανίας. Στη σύνθερση του συγκροτήματος εκείνη την περίοδο στα τύμπανα ήταν ο Jason Bonham και στην κικθιάρα ο Vinnie Moore. (Κώστας Θεοδωρακάκος)






 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου