ΠΑΡ ΟΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΝ BRYAN ADAMS. ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


Δεν είναι η πρώτη αλλά κι ούτε η τελευταία φορά που μια διοργανώτρια εταιρεία εξαπατά το κοινό αλλά και τον καλλιτέχνη. Κάτι τέτοιο έγινε και στη συναυλία του Bryan Adams της 18 Νοεμβρίου 2019 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του O.A.K.A. αφού , η διοργανώτρια εταιρεία ART BG Ελλάδος ανακοίνωσε, μόλις πριν μια εβδομάδα, ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη.
Τελικά η συναυλία πραγματοποιήθηκε κανονικά το βράδυ της Δευτέρας αν και για αρκετές ημέρες ήταν στον αέρα μετά την ανακοίνωση της ART BG Ελλάδας. Αν αναρωτιέσται πως τελικά έγινε η συναυλία, η Viva ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα κι έτσι οι θεατές δεν έχασαν τα χρήματά τους,(κάτι που ήταν σίγουρο), και ο καλλιτέχνης πληρώθηκε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή. Η Viva σε συνεργασία με νέο διοργανωτή προχώρησε στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων καθώς και όλων των νόμιμων ενεργειών κατά της ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ για την αθέτηση των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει.
Τονίζεται, επίσης, ότι "η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία".
Δείτε εδώ το video που ετοίμασε η Viva

 
19/11/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Ντροπή απλά...μετά από κάτι τέτοια τριτοκοσμικά περιστατικά να μην αναρωτιόμαστε γιατί δεν έρχεται κανένας μεγάλου διαμετρήματος καλλιτέχνης να παίξει Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψαξτε λιγο στο internet απο που μας ερχεται αυτη η ART BG.. θα παθετε πλακα.. δεν εχει σχεση με ελληνικα συναυλιακα δεδομενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή