ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ

Πως αυτή η χώρα θα πάει μπροστά(;) όταν υπάρχουν τέτοια γεγονότα σήψης και αθλιότητας;  Πως μια χώρα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές όταν οι πολιτικοί της, από όποια κατεύθυνση κι αν προέρχονται, αντιμετωπίζουν τους κρατικούς λειτουργούς αλλά και το Δημόσιο γενικότερα σαν ιδιοκτησία τους. Τελευταίο αισχρό φαινόμενο η τοποθέτηση του 80χρονου(!!!) κ. Πατέρα στη θέση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας. Μα είναι δυνατόν; Ποια άρρωστα κομματόσκυλα μπορεί να σκεφτήκαν έτσι; Τι δουλειά μας να κάνουμε, να εξυπηρετήσουμε τους ανθρώπους μας και κι άσε τους βλάκες (σ.σ. το λαό) να κουρεύεται! Βάλανε ένα 80χρονο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας με μόνα κριτήρια ότι ήταν πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων(!),εκπαιδευτικός, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Τρικάλων, πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Λαογραφικού Ομίλου Πιαλείας, μέλος χριστιανικών σωματείων, μέλος του ΔΣ του Α.Ο. Τρικάλων, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Τρικάλων, μέλος συλλόγου φοιτητών στην Αγγλία και μέλος του σωματείου των μεταπτυχιακών σπουδαστών του Πανεπιστημίου του Νταντί στη Σκωτία και πολιτευτής της ΝΔ, πρώην πολιτευτής του ΛΑΟΣ και των ΑΝΕΛ (σ.σ. ότι νάναι!). Και το χειρότερο όλων όπως διάβασα στο iefimerida, δεν είχε καν τα τυπικά προσόντα!!!!Αν τα ειδησεογραφικά sites δεν έκανα φασαρία γύρω από αυτή την κατάπτυστη απαξίωση της αξίας του Προέδρου του Νοσοκομείου αλλά και της αξιοπρέπειας, αυτός ο άνθρωπος που στα νιάτα του δεν αμφιβάλλω καθόλου θα ήταν πολύ καλός, σήμερα θα διοικούσε. Ο 80χρονος! Και θα πληρωνότανε ενώ στη θέση του θα μπορούσε να ήταν ένας νεότερος με όλα εκείνα τα προσόντα που απαιτεί η θέση και ο κόσμος της Καρδίτσας και κάθε Καρδίτσας. Κι έπρεπε να γίνει φασαρία επί δύο ημέρες  για να παραιτηθεί (σ.σ. είμαι σίγουρος ότι τον πίεσαν να παραιτηθεί για να μην τον διώξουν οι ίδιοι και φανεί το ολέθριο λάθος) και να γίνει δεκτή η παραίτησή του τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, που κατά άλλα σπεύδει στα κανάλια για να παρουσιάσει το έργο του αλλά έκανε δεκτή την πρόσληψή του.
Η απλή ερώτησή ενός απλοϊκού πολίτη όπως είμαι εγώ, είναι η εξής: Ποιος είχε την ιδέα και ποιος προχώρησε την πρόσληψή του; Aυτοί δεν πρέπει να ψιλωθούν ως επικίνδυνοι για τη χώρα;
Και αντί να ζητήσουν συγνώμη κάθονται και βγαίνουν στην επίθεση λέγοντας ότι ο «Ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε ως διοικητές νοσοκομείων ανθρώπους με τέσσερα (4) πλαστά πτυχία, όπως στο Κρατικό Νίκαιας και ιδιοκτήτες βουλκανιζατέρ δίχως κανένα πτυχίο, όπως στο Νοσοκομείο Σαντορίνης και διέλυσε τη Δημόσια Υγεία δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο στην κυβέρνηση». Δηλαδή είμαστε ισοπαλία!
Υ.Γ.
Ο αρχικός τίτλος ήταν ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ. Mε επισήμανση του καλού μου φίλου Γιώργου Μολδοβάνου, το άλλαξα στο ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ που είναι σωστό. 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
26/11/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Όσο οι βουλευτές βγαίνουν με σταυρό, θα έχουν ανάγκη από τέτοιους απίθανους τύπους (ο εν λόγω ήταν και εκπαιδευτικός, τρομάρα του!), που μπορούν να επηρεάζουν τόσες, ετερόκλητες ομάδες ψηφοφόρων. Ίσως, αν καθιερωθεί η λίστα, να μην έχουν πια ανάγκη τα κόμματα από τον κάθε Γκρούεζα. Θα μου πεις, οι Συριζαίοι με λίστα είχαν βγει, αλλά τα βουλκανιζατέρ δεν τα γλυτώσαμε! Τελικά, δεν ξέρω τι να πω! Rock on!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμια εκπληξη δεν μας προκαλουν τετοιες 'υποθεσεις ' Καποιες φορες σκεφτομαι οτι ολα αυτα που συμβαινουν τα τελευταια χρονια απο την κριση και μετα , ισως ειναι η δικαιη τιμωρια για τον Νεοελληνα για οτι πρεσβευει ο ορος αυτος .




    ΑπάντησηΔιαγραφή