NEWS OF THE WORLD (5/10/19)

Αυτό είναι το καινούργιο video της Beth Hart με τίτλο”War in my Mind” σε συνεργασία με τον Rob Cavallo (Χάρης Πάνος).
• 5 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ τους Kaleidoscope, η καλή παρέα των Transatlantic αποφάσισε να επασυστήσει το συγκρότημα και να επανέλθουν με καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020. ΟΠ χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος; Της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το συγκρότημα αποτελούν οι Neal Morse (Spock’s Beard/NealMorse Band), Mike Portnoy (Sons of Apollo, Dream Theater),  Pete Trewavas (Marillion) και ο κιθαρίστας Roine Stolt (Flower Kings).
• Ένα συγκρότημα που τη δεκαετία του 80 γνώρισε τεράστιες επιτυχίες, επιστρέφει. Οι Huey Lewis and the News, 9 χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ τους Soulsville (2009) που περιείχε διασκευές soul επιτυχιών, έχει ετοιμάσει υλικό για καινούργιο άλμπουμ. Για την ώρα παρουσίασε το video single με τίτλο "Her Love Is Killing Me" που ηχητικά ακούγεται στα χνάρια των παλαιών επιτυχιών τους. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Huey Lewis  έχει διαγνωστεί από την ασθένεια του Meriere που προσβάλλει το ακουστικό σύστημα με αποτέλεσμα την απώλεια ακοής!
• Στο καινούργιο τεύχος του περιοδικού Uncut φιλοξενείται ο μεγάλος κιθαρίστας των Led Zeppelin, Jimmy Page, ο οποίος έδωσε τη δική του εξήγηση γιατί οι Led Zeppelin είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα του rock. "Είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι τέτοιο αλλά πολλοί μουσικοί θεωρούν τους Led Zeppelin σαν το καλύτερο  συγκρότημα. Δεν αναφέρομαι σε πωλήσεις δίσκων ή εισιτήρια συναυλιών. Εκείνο που μας έκανε να ξεχωρίσουμε ήταν ότι και οι 4 βρεθήκαμε την κατάλληλη στιγμή και οι 4 αγαπούσαμε αυτό που κάναμε. Δεν συζητώ αυτά που γράφονται ότι 1 ή 2 από εμάς ήταν μουσικές ιδιοφυίες ή καλοί συνθέτες. Θεωρώ ότι είμαστε 4 μουσικοί που φθάσαμε συνεργαζόμενοι με τη σωστή χημεία στην κορυφή».
• Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής των Eddie And The Hot Rods, Barrie Masters. Δεν ανακοινώθηκαν τα αίτια θανάτου του παρά μόνο ότι ήταν αιφνίδιος.
• Δείτε το video του καινούργιου τραγουδιού των Flying Colors με τίτλο “The Loss Inside”.
• Σε νοσοκομείο μπήκε ο Gene Simmons των Kiss για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει με τις πέτρες στα νεφρά του. Σε νοσοκομείο μπήκε και ο τραγουδιστής των Foreigner, Lou Gramm με αναπνευστική λοίμωξη, αφυδάτωση και κόπωση. Και οι δύο ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους με Kiss και Foreigner.
• Οι Tygers of Pan Tang παρουσίασαν το πρώτο video single τους από τον επερχόμενο καινούργιο δίσκο τους Ritual. Το τραγούδι που θα δείτε τιτλοφορείται "White Lines".
• Το λογοκριμένο video του Freddie Mercury για το single "Living On My Own" που είχε πρωτοπαρουσιαστεί για το προσωπικό του άλμπουμ "Mr. Bad Guy" είδε το φως της δημοσιότητας επ ευκαιρία της κυκλοφορίας του box set "Never Boring". Στο video υπάρχουν γυρίσματα από το πάρτι από τα 39α γενέθλιά του στο Μόναχο το 1985 όπου μεταξύ άλλων εμφανίζονται οι Mary Austin, Boy George, Steve Strange, Jim Hutton, Brian May, ο πρώην manager τους John Reid και δεκάδες άλλοι, συνολικά 300 άνθρωποι, όλοι μεταμφιεσμένοι.
• To ποσό των 10.000.000$ έχει αποφέρει κέρδος μόνο από την πώληση των merchandising (μπλούζες, καπέλα κλπ) η περιοδεία των Slayer, χωρίς να υπολογίζονται όλα τα υπόλοιπα έσοδα της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τoυς.
• Η Σήραγγα του Χρόνου μας μεταφέρει στο πρώτο  άλμπουμ των Spitfire και στην εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση. Βρισκόμαστε στο 1984 όταν η σύνθεσή τους ήταν Ηλίας Λογγινίδης κιθάρα, Ντίνος Κωστάκης τραγούδι, Γιώργος Βελέτζας μπάσο και Κώστας Κυριακίδης ντραμς. Το κομμάτι είναι το Evil thoughts around.







Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου