OASIS - DEFINITELY MAYBY: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

25 χρόνια κυκλοφορίας έκλεισε το πρώτο άλμπουμ των Oasis, Definitely Maybe και θα επανακυκλοφορήσεις τις 25 Αυγούστου σε διπλό ασημένιο βινύλιο! Το άλμπουμ είχε καθιερώσει το συγκρότημα και περιείχε τραγούδια σαν τα Supersonic, Shakermaker, Live Forever, Cigarettes & Alcohol και Rock ’N’ Roll Star.
Oasis: Definitely Maybe Silver Vinyl
Side 1
1. Rock 'n' Roll Star
2. Shakermaker
3. Live Forever
Side 2
4. Up In The Sky
5. Columbia
6. Sad Song
Side 3
1. Supersonic
2. Bring It On Down
3. Cigarettes & Alcohol
Side 4
1. Digsy's Dinner
2. Slide Away
3. Married With Children

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Η φωτογραφία είναι του Michael Spencer Jones και η φωτογράφιση έγινε στο  σπίτι του κιθαρίστα του συγκροτήματος Paul 'Bonehead' Arthurs.  Στο μυαλό τους είχαν «κάτι να φέρνει σε Beatles” αφού κι ο ήχος τους είναι πολύ κοντά στους Beatles! H ιδέα να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Bonehead, ήταν του Noel Gallagher κι αρχικά είχαν σκεφτεί να φωτογραφηθούν γύρω από το τραπέζι της τραπεζαρίας. Ο αδελφός του Liam είναι ο ξαπλωμένος στο  πάτωμα κι αυτό έγινε γιατί γυάλιζε πολύ και θα φαινόταν σαν διαφήμιση καθαριστικού πατώματος!
Ο φωτογράφος Spencer Jones ζήτησε από το συγκρότημα να φέρον μαζί τους κάποια αγαπημένα αντικείμενα για να τα φωτογραφήσει κι έτσι βλέπουμε τη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή της Manchester City, Rodney Marsh που είναι η ομάδα των αδελφών Gallagher και του McGuigan, ενώ κοντά στο παράθυρο υπάρχει φωτογραφία  του θρυλικού George Best, παλιού παίκτη της Manchester United, ομάδα που υποστηρίζει ο  Paul 'Bonehead' Arthurs.  Η τηλεόραση παίζει την ταινία The Good, the Bad and the Ugly, αγαπημένη ταινία του Noel Gallagher.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

12/9/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου