NEWS OF THE WORLD (16/9/19)

• Ένα βιβλίο comic με 144 σελίδες αφιερωμένο στο άλμπουμ των Rush, A Farewell to Kings και με τίτλο The Making of A Farewell to Kings έχει ήδη κυκλοφορήσει, έχει διαστάσεις δίσκου και εκτός από το κόμικ περιέχει και συνέντευξη του κιθαρίστα του συγκροτήματος Alex Lifeson και του παραγωγού Terry Brown.
• Δεν αποτελεί νέο ούτε είδηση ότι ο τραγουδιστής των Quiet Riot, James Durbin αποχώρησε από το συγκρότημα. Ήδη τον αντικατέστησε ο Jizzy Pearl ο οποίος ήταν μέλος του συγκροτήματος το διάστημα 2013-2016. Αυτή είναι η 8η αλλαγή τραγουδιστή στο πρώην μεγάλο συγκρότημα.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, ο Ελβετός φωτογράφος Robert Frank του οποίου οι φωτογραφίες κόσμησαν το ιστορικό άλμπουμ των Rolling Stones, Exile on Main St.

• Μεγάλη δημοσιότητα πήρε η συμμετοχή του Ozzy στο άλμπουμ του rapper Post Malone.
• Δείτε το video του τραγουδιού “You Are Not Alone" των Flying Colors, μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "Third Degree" που θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι στους Flying Colors παίζουν οι Steve Morse κιθάρα (Deep Purple πρώην Kansas), Mike Portnoy ντραμς (Winery Dogs, Dream Theater, Transatlantic), Neal Morse πλήκτρα/τραγούδι (Transatlantic, Spock’s Beard), Dave LaRue μπάσο (Dixie Dregs) και Casey McPherson τραγούδι (Alpha Rev, Sea Within).
• Μετά τους Metallica, Iron Maiden και Rush η Zee Productions ετοίμασε 4 καινούργια παζλ με θέμα εξώφυλλα των Queen. Τα εξώφυλλα είναι τα "News Of The World", "A Night At The Opera", "A Day At The Races" και "Queen II" όλα σε παζλ των 500 κομματιών και μπορείτε να τα αποκτήσετε από εδώ.
• Δείτε το video των Vision of Atlantis για το καινούργιο τραγούδι τους "Nothing Lasts Forever".
• Αποχαιρετιστήρια περιοδεία ετοιμάζουν οι Ιρλανδοί Clannad. Αρχικά η περιοδεία τους θα περάσει από τη Μ.Βρετανία και στη συνέχεια θα εμφανιστούν στην Ευρώπη, Β.Αμερική, Ιαπωνία και Ασία. Η ΄περιοδεία ονομάζεται In A Lifetime tour και θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020. Παράλληλα το συγκρότημα ετοιμάζει και τη συλλογή με τίτλο In A Lifetime που θα περιέχει 38 κομμάτια και θα κυκλοφορήσει σε διπλό cd και διπλό βινύλιο καθώς και σε deluxe box set με 100 κομμάτια τους!
• Ο Ian McDonlad, πρώην πολυμουσικός (κιθάρα/πλήκτρα/σαξόφωνο ) των King Crimson και Foreigner, επανακυκλοφορεί το προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο Bad Old World στις 3 Σεπτεμβρίου. Δείτε το promo video που έχει αρκετή δόση χιούμορ.

• Στις 8 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των The Flower Kings που θα είναι διπλό και θα τιτλοφορείται Waiting For Miracles. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε 2CD, 2LP/ 2CD και ψηφιακά.
• Το καινούργιο άλμπουμ του κιθαρίστα των Rolling Stones, Ronnie Wood είναι αφιερωμένο  στον μεγάλο rock’n’roller,Chuck Berry και είναι live. Τίτλος του Ronnie Wood With His Wild Five – Mad Lad: A Live Tribute To Chuck Berry και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου. Ηχογραφήθηκε στο Tivoli theater του Wimborne το  2018, το εξώφυλλο είναι ζωγραφισμένο από τον Ronnie Wood και θα κυκλοφορήσει σε CD, LP και deluxe box set που θα περιέχει και το CD και το LP .
• Ο Udo Dirkschneider θα ερμηνεύσει ολόκληρο το άλμπουμ των Accept "Metal Heart" στην εμφάνισή του στο Wacken Open Air festival του 2020.
• Δείτε το video που παρουσίασαν οι Ghost για το τραγούδι τους "Kiss The Go-Goat".Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου και σε περιορισμένη έκδοση 7’inch single με το τραγούδι "Mary On A Cross" στη Β’ πλευρά.
• Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στον οισοφάγο ο Αμερικάνος τραγουδιστής Eddie Money που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.
• Πραγματικό άλμα στο παρελθόν, μάς ετοίμασε η Σήραγγα του Χρόνου με ολόκληρη την εμφάνιση των Samson στο Reading Festival το 1981. Η βιντεοσκόπηση έγινε με VHS αλλά ο ήχος είναι restored. Εννοείται ότι τραγουδιστής των Samson σε αυτήν την   περίοδο είναι ο Bruce Bruce (Dickinson)






















Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου