NEWS OF THE WORLD (10/9/19)

• Σε σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα ενεπλάκησαν οι Sabaton κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Τυνησία όπου γυρνούσαν το νέο τους βίντεο στην έρημο Σαχάρα. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν όλα τα μέλη του συγκροτήματος με αποτέλεσμα να ακυρώσουν την εμφάνιση τους στην Πολωνία.
• Την ελπίδα ότι όλα τα αρχικά μέλη των Dokken δηλαδή οι Jeff Pilson, Don Dokken, George Lynch και Mick Brown θα ηχογραφήσουν ένα άλμπουμ, εξέφρασε ο μπασίστας Jeff Pilson.
• Σε συναυλία των Iron Maiden στο Tacoma Dome στην Washington την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 είχαμε ένα σοβαρό επεισόδιο με το ξυλοδαρμό ενός οπαδού. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν το encore με τον Bruce Dickinson να καταγγέλλει το συμβάν. «Έχουμε έναν οπαδό μας που ξυλοκοπήθηκε από τους σεκιουριτάδες. Είδα έναν (σεκιουριτά) να σκύβει στο κάγκελο και να χτυπά στο πρόσωπο τέσσερις φορές ένα παιδί που ήταν τουλάχιστον το μισό από αυτόν. Ήταν δέκα άτομα εκεί! Δέκα άτομα! Αν ήταν αγώνας Wrestling, θα υπήρχε διαιτητής. Έχουμε παίξει σε μπροστά εκατοντάδες χιλιάδες άτομα σε αυτήν την περιοδεία και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Δεν ξέρω αν εδώ συνηθίζεται και ελπίζω αυτό το παιδί να έχει πάει στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ελπίζω να τους πάει στα δικαστήρια και αν κάποιος από εσάς έχει βίντεο, ή φωτογραφίες θα θέλαμε πάρα πολύ να βοηθήσουμε στο να βρεθούν οι εγκληματίες που είναι υπεύθυνοι. Και να και ένα σχετικό κομμάτι “The Evil That Men Do”…
• Σύμφωνα με τον τραγουδιστή των Ugly Jid Joe, Whitfield Crane, o κιθαρίστας των Judas Priest, Glenn Tipton του πρότεινε να αντικαταστήσει τον Halford όταν αυτός είχε φύγει το 1992. “Ήταν η εποχή που ο Tipton ηχογραφούσε το προσωπικό άλμπουμ του Baptizm of Fire όπου συμμετείχα εγώ και ο ντράμερ των Ugly Kid Joe, Shannon Larkin» λέει ο Crane που σύμφωνα με αυτά που δήλωσε, η πρόταση  δεν αφορούσε μόνο αυτόν αλλά και τον ντράμερ. Να σημειωθεί ότι εκείνη την εποχή ντράμερ στους Judas Priest ήταν ο Scott Travis που όμως έπαιζε στους Fight καθώς το μεγαλειώδες βρετανικό συγκρότημα ήταν σε …διακοπές. Τελικά πήραν τον Tim “Ripper” Owens και η ιστορία τελείωσε εκεί.
• Το 5ο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου οι Αυστραλοί Airbourne. Τιτλος του"Boneshaker".
• Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο Glenn Hughes, είναι πολύ πιθανόν οι Black Country Communion να έχουν καινούργιο άλμπουμ στις αρχές του 2012.
• Δείτε το επίσημο ακουστικό video που ετοίμασαν οι Black Star Riders για το καινούργιο τραγούδι τους "Ain't The End Of The World  μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Another State Of Grace" που θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.
• Τα Αγγλικά Βασιλικά Ταχυδρομεία τίμησαν τον Elton John, κυκλοφορόντας μια σειρά γραμματοσήμων με διάφορες τιμές με θέμα τα εξώφυλλά του. Μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ. Η επιλογή των εξωφύλλων που τυπώθηκαν σε γραμματόσημα έγινε από τον ίδιο.

• Διέψευσε o Slash τις φήμες που ήθελαν τους Guns’n’Roses να ηχογραφούν καινούργιο τραγούδι για την καινούργια ταινία της σειράς "Terminator: Dark Fate". Εκείνο όμως που βγήκε από τη διάψευση είναι ότι πράγματι πήγε στο σπίτι του Axl για να κάνουν ορισμένα Overdubs σε ένα καινούργιο τραγούδι το οποίο όμως δεν θα ακουστεί στην ταινία!
• Την κυκλοφορία του live "40 Tours Around The Sun 2-CD, 3-LP, DVD και Blu-ray ανακοίνωσαν οι Toto. H κυκλοφορία του θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου.
•  Καρφωτό στο Νο1 του αμερικάνικου chart των μεγάλων δίσκων πήγε το καινούργιο άλμπουμ των Tool, "Fear Inoculum" με 270.000 αντίτυπα, από τα οποία τα  248.000 είναι cd και βινύλια. Να σημειωθεί ότι έριξαν στη 2η θέση το άλμπουμ "Lover" της Taylor Swift η οποία στην Αμερική είναι δημοφιλέστατη!
• Δεν υπάρχει πιο πολυσυζητημένο όνομα από αυτό των Greta Van Fleet. Ακούστε το καινούργιο τραγούδι τους "Always There" από το soundtrack της ταινίας A Million Little Pieces.
• Δείτε ακόμα ένα video από την προσωπική δουλειά του Ian Gillan με τίτλο Contractual Obligation. Το τραγούδι είναι το "Razzle Dazzle".  
• Η σημερινή Σήραγγα του Χρόνου μας ταξιδεύει στο 1979 και στο Aylesbury με τους Motorhead να παίζουν το Stay Clean. Όμως με αφορμή την 40η επέτειο κυκλοφορίας του  άλμπουμ τους, “Bomber”, που κυκλοφόρησε το 1979, η γνωστή εταιρεία μοντελισμού Airfix θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο του διάσημου βομβαρδιστικού.

Πρόκειται για το Γερμανικό Henkel 111 το οποίο φιλοτέχνησε ο Adrian Chesterman για το εξώφυλλο του άλμπουμ. Ο Lemmy σαν συλλέκτης αναμνηστικών του Β’Παγκοσμίου Πολέμου ήθελε το αεροπλάνο να είναι Γερμανικό και ο Chesterman πρότεινε το Henkel το οποίο για να το φτιάξει, ένα μοντέλο της Airfix και αφού το φωτογράφισε μετά δούλεψε με αερογράφο!  Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.
10/9/19







Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου