Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ(;) ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ MICK JAGGER ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Μια ακόμα εμφάνιση πραγματοποιεί ο τραγουδιστής των Rolling Stones, Mick Jagger στην καινούργια ταινία του σκηνοθέτη Giuseppe Capotondi με τίτλο The Burnt Orange Heresy με τον Άγγλο  τραγουδιστή να λέει ότι  αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνισή του στον κινηματογράφο. Στο The Burnt Orange Heresy ο Mick Jagger υποδύεται ένα έμπορο τέχνης που αναγκάζει ένα θέατρό ζευγάρι να κλέψει ένα πίνακα ζωγραφικής από  ένα ζωγράφο που μένει μόνος του και υποδύεται ο Donald Sutherland. Ήδη η ταινία έχει κάνει τις απαραίτητες πρεμιέρες στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.
Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη η ταινία βασίζεται στην ιστορία του Faust με τον Jagger να υποδύεται το διάολο που συνάπτει συμφωνία με αθώες ψυχές με όφελός το κέρδος. “Είχα ακούσει ότι ο Jagger ενδιαφερόταν για ακόμα μια εμφάνισή του στον κινηματογράφο και όταν διάβασα το σενάριο, σκέφτηκα ότι του ταιριάζει απόλυτα. Στα γυρίσματα δεν ήταν ο τραγουδιστής Rolling Stones. Ήταν ένας θρύλος αλλά δεν συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο».
Ο Mick Jagger σαν ηθοποιός έχει ήδη παίξει σε 14  ταινίες συν την καινούργια. Οι τίτλοι τους παρατίθενται στα αγγλικά. Performance (1970), Ned Kelly (1970), Umano von Umano (1972), The War between the Tales (1977), Wings of Ash (1978), The Rutles: All you need is Cash (1978), Fitzcarraldo (1982), Laugher in the Dark (1986), Running out of Luck (1987), Freejack (19992), Bent (1997), Enigma (2001), The Man from Elysian Fields (2001) και Bank Job (2008). 
18/9/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου