ROCK INCIDENT 81: O DAVID LEE ROTH ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ!

Ήταν 30 Μαρτίου του 2012 όταν οι Van Halen ήταν προσκεκλημένοι της εκπομπής The Jimmy Kimmel Show για να παίξουν live. Και μάλιστα όχι στο studio αλλά στη Hollywood Boulevard που ειδικά για εκείνη τη βραδιά είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία αυτοκινήτων. Το πρόγραμμα, εκτός από συνέντευξη περιλάμβανε και συναυλία, την πρώτη της περιοδείας που ξεκίναγαν για να προωθήσουν το άλμπουμ τους Tokyo Dome Live Concert.
Κι ενώ βγήκαν ορεξάτοι στη σκηνή με τους David Lee Roth και Eddie Van Halen σε πρώτο πλάνο, ξεκινούν με το “Panama” κι ο  Roth κάνει κόλπα με τη βάση του μικροφώνου. Σε ένα από αυτά, το σίδερο τον βρήκε στη μύτη βγάζοντας αίμα αλλά ο Roth αρχικά δεν κατάλαβε τίποτε.  Όταν άρχισε να τρέχει το αίμα, ζήτησε τη βοήθεια του crew και η συναυλία διακόπηκε πριν καν αρχίσει! Στην αρχή προσπάθησε να σταματήσει το αίμα, βάζοντας ένα hansaplast αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε κι έτσι έβαλε ένα επίδεσμο για να καταλήξει να του βάλουν 14 ράμματα!
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Roth αυτοτραυματιζόταν πάνω στη σκηνή! Το 2003 είχε ακυρώσει την προσωπική του περιοδεία όταν χτύπησε στο πρόσωπο με τη βάση του μικροφώνου. Τότε είχε χρειαστεί 21 ράμματα!
ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ
14/8/19

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου