OI BON JOVI ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ

  Bon Jovi 2020 είναι ο τίτλος του καινούργιου studio άλμπουμ των Bon Jovi που θα κυκλοφορήσει το 2020 χωρίς να έχει οριστεί ακόμα ημερομηνίαt.
This House Is Not for Sale arrived in 2016 with the first songs since Bon Jovi split with longtime guitarist Richie Sambora, and often delved into those emotions. He says he’s ready to move on with 2020.
“Ο τίτλος τα λέει όλα. Η επόμενη χρονιά, είναι χρονιά εκλογών και νομίζω ότι η επιλογή ενός τέτοιου τίτλου είναι πολύ σωστή» είπε ο Jon Bon Jovi κατά τη διάρκεια Runaway to Paradise concert cruise.
 “Τα τραγούδια διαφέρουν από τη λογική των προηγούμενων επιτυχιών τύπου «You Give Love a Bad Name¨αφού οι στίχοι τους είναι πολιτικοποιημένοι και κοινωνικοποημένοι. Μερικά από τα θέματα που θίγονται  είναι τα μετατραυματικό στρες των στρατιωτικών (PTSD) αλλά και οι επιθέσεις σε άμαχο πληθυσμό σε Ohio και Texas». Το Bon Jovi 20/20 διαδέχεται το This House Is Not for Sale και κιθαρίστας τους συγκροτήματος είναι ο ελληνικής καταγωγής Theofilos “Phil X” Xenidis ο οποίος συνεργάζεται με το συγκρότημα από το 2013 και έκανε την πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά του στο This House Is Not for Sale, ενώ πριν έπαιζε στους Triumph. Tότε  είχε αντικαταστήσει τον ‘αναντικατάστατο» Richie Sambora, για τον οποίο ο Jon Bon Jovi είπε ότι εκείνη η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για το συγκρότημα, αλλά η κατάστασή του (σ.σ. του Sambora) ήταν τέτοια που δεν μπορούσε πλέον να συνεχιστεί.
Το δικό μου σχόλιο, αναφέρεται στο γεγονός ότι στο παρελθόν όσοι καλλιτέχνες προσπάθησαν, και είχαν κάθε δικαίωμα να αλλάξουν στιχουργική ή μουσική κατεύθυνση στη μουσική τους, να παρουσιάσουν ένα άλλο εαυτό, απέτυχαν. Βέβαια οι Bon Jovi ότι ήταν να κάνουν το έκαναν και με το  παραπάνω και δεν θα κριθούν από μια σημερινή αποτυχία ή επιτυχία. Ας ακούσουμε το νέο τους άλμπουμ και τα λέμε.
Α.Ρ. 
29/8/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου