NEWS OF THE WORLD (9/8/19)

• Την κυκλοφορία ενός 6πλού box set με τίτλο The Swan Song Years 1974-1982 ανακοίνωσαν οι Bad Company. Το box set περιέχει τα ιστορικά άλμπουμ της πρώτης περιόδου του μεγάλου αγγλικού συγκροτήματος, όταν η σύνθεσή τους ήταν Paul Rodgers, Simon Kirke, Boz Burrell και Mick Ralphs. Τα άλμπουμ που περιέχει είναι τα Desolation Angels, Rough Diamonds (και τα δύο σε καινούργιο remastered), Bad Company (1974), Straight Shooter (1975), Run with the Pack (1976) και Burnin’ Sky (1977).
• Στους επανασυνεδεμένους Mercyful Fate δεν συμμετέχει ο μπασίστας Timi Hansen που έχει ξεκινήσει θεραπεία κατά του καρκίνου. Στη θέση του βρίσκεται ο Joey Vera των Fates Warning/Armored Saint.
• Αυτό είναι το καινούργιο video των Visions of Atlantis για το τραγούδι τους "A Journey To Remember" από το επερχόμενο άλμπουμ τους με τίτλο "Wanderers".
• Μετά από 4 σχεδόν δεκαετίες, οι Metallica παραμένουν  στην κορυφή του αμερικάνικου Boxscore για το καλοκαίρι του 2019, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 70.000.000$ τζίρο σε 13 συναυλίες τους! Η υψηλότερη είσπραξη έγινε στις 8 Ιουνίου με $8,194,075) στο Meath της Ιρλανδίας όταν έπαιξαν μπροστά σε 71.122 θεατές. Η δεύτερη μεγάλη είσπραξη έγινε στις 6 Ιουλίου στο Βερολίνο με $6,745,329 (πάντα τζίρο) όταν έπαιξαν μπροστά σε 68,452 στο Olympiastadion.

•   Δείτε κι ακούστε το  καινούργιο τραγούδι των Diamond Head με τίτλο "The Sleeper" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους he Coffin Train".
 •  Μετά τα 4 εξώφυλλα των Metallica που ήδη κυκλοφόρησαν σε μορφή παζλ, η Zee Productions θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 4 εξώφυλλα των Rush σε παζλ των 500 κομματιών. Πρόκειται για τα άλμπουμ "Fly By Night", "A Farewell To Kings", "Permanent Waves" και "Moving Pictures". Όμως και οι Ramones θα δουν τρία άλμπουμ τους , τα"Rocket To Russia", "Road To Ruin" and "It's Alive"  να κυκλοφορούν σε παζλ. Μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ www.plastichead.com
 



• Μετά από 40 χρόνια στη σκηνή και περισσότερα από 30 άλμπουμ, ο Καναδός κιθαρίστας Pat Travers, παρουσιάζει το καινούργιο άλμπουμ τους που περιέχει κλασικά swing κομμάτια σε blues rock διασκευή. Κλασικές συνθέσεις των Louis Prima, Duke Elington, Glenn Miller κ.α. από την κιθάρα του Pat Travers.

• Δείτε το πρώτο video single που παρουσίασαν οι Lacuna Coil μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους “Black Anima”.
• Μετά από 9 χρόνια αναμονής, οι Offspring επιστρέφουν με καινούργιο, άτιτλο για την ώρα άλμπουμ. Το συγκρότημα έχει τελειώσει τις μίξεις και περιμένει να βρει τον κατάλληλο τίτλο για να κυκλοφορήσει τα καινούργια τραγούδια του σε παραγωγή Bob Rock. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το τελευταίο studio άλμπουμ τους ήταν το "Days Go By".
• Οι Judas Priest ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους σαν headliners στο επόμενο Wacken Festival του 2020. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη συναυλία που ανακοινώνει το συγκρότημα στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την πρώτη εμφάνισή του.
• Δείτε το καινούργιο τραγούδι των 69 Eyes,"Cheyenna" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους με τίτλο "West End".
• Το καινούργιο άλμπουμ των Dead Daisies τιτλοφορείται Locked And Loaded και θα περιέχει μόνο διασκευές. Θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου σε DigiPak CD και χρωματιστά βινύλια και οι διασκευές του είναι κλασικά τραγούδια των The Who, The Beatles, Deep Purple, Neil Young, Creedence Clearwater Revival και Grand Funk Railroad. Πάντως το  άλμπουμ αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, γιατί συμμετέχουν καλεσμένοι όπως οι Jackie Barnes, Richard Fortus, Dizzy Reed, Jon Stevens και Brian Tichy.
• Η Σήραγγα του Χρόνου μας οδηγεί στη Σουηδία και στους Alien, σε ένα video που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, Go Easy.





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment