ΟΙ PROPHETS OF RAGE ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ TAE KWON DO

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ώρα έναρξης: 21:30 - Πόρτα 19:30

Make the world RAGE again!

Όταν οι επαναστάτες του σκληρού ήχου συναντούν τους θρυλικούς εκπροσώπους της rap, τότε μιλάμε για τον ορισμό του supergroup! Prophets of Rage! Τα μέλη των Rage Against the Machine και Audioslave, Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk, ενώνουν τις γροθιές τους με τους DJ Lord και Chuck D των Public Enemy και τον B Real των Cypress Hill.
Αποτέλεσμα: ένα δυναμικό συγκρότημα που έρχεται για να μας αφυπνήσει στην σημαντικότερη χρονική στιγμή!

Το 2016 η πολιτική κρίση στην Αμερική με την απειλητική εμφάνιση του Donald Trump έστρεψε την προσοχή στις αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου. Εν μέσω φόβου και σκοταδισμού, οι Prophets of Rage τολμούν να μην σταθούν κάτω από την σκιά που απλώνεται με εφιαλτικούς ρυθμούς πάνω από την αμερικανική ήπειρο. Απέναντι λοιπόν στο περίφημο “τραμπικό” σύνθημα “Make America Great Again”, εκείνοι μας προκαλούν  με το δικό τους “Make the World Rage Again!"
Σε συνέντευξή του, ο Morello δηλώνει πως “οι επικίνδυνοι καιροί απαιτούν επικίνδυνα τραγούδια”! Και αυτό ακριβώς κάνουν οι Prophets of Rage, έρχονται σαν θύελλα στην σκηνή, ενωμένοι σε μια γροθιά, δημιουργούν και αφυπνίζουν συνειδήσεις!

Έναν χρόνο μετά την δημιουργία τους, η κυκλοφορία του ομότιτλου album τους αποσπά διθυραμβικές κριτικές και στέλνει ηχηρό μήνυμα πως οι Prophets of Rage ήρθαν για να μείνουν! Αντλώντας όλα τα στοιχεία που έκαναν τους RATM, Cypress Hill και Public Enemy πρωτοπόρους, οι Prophets of Rage ασκούν κριτική, παρακινούν και αποδεικνύουν πως οι μύθοι είναι αληθινοί!

Τα αιρετικά riffs του Tom Morello -που τον καθιστούν άλλωστε ανάμεσα στους καλύτερους κιθαρίστες της ιστορίας-, συγκρούονται με τις ρίμες των Chuck D και B-Real ενώ Tim Commerford, DJ Lord και Brad Wilk συμπληρώνουν αυτό το ξεσηκωτικό supergroup και κάθε τους live αφήνει το κοινό χωρίς ανάσα!

Με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως (Download Festival, Hellfest, Wacken), η ετυμηγορία είναι μία: αυτό είναι ένα live που κανένας fan των RATM, Cypress Hill, Public Enemy ή Audioslave δεν επιτρέπεται να χάσει! Το setlist τους, γεμάτο με τους ύμνους που άφησαν το στίγμα τους τις προηγούμενες δεκαετίες και διαμόρφωσαν γενιές! Γίνεται άραγε κανείς να μείνει στην θέση του; Αμφίβολο.
Άλλωστε, ο ίδιος ο Morello διαβεβαιώνει πως “Αν θέλεις να ακούσεις τους αληθινούς Rage Against the Machine τότε επιβάλλεται να δεις τους Prophets!”.


Are you ready? Let’s Make Greece Rage Again!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
1η Φάση: 29€
2η Φάση: 32€
3η Φάση: 36€

*Για την αγορά εισιτηρίων μέσω Internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης –πέρα των επίσημων σημεία προπώλησης του ίδιου του διοργανωτή- είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου αυτής, δεν συμπεριλαμβάνονται στα σημεία προπώλησης του διοργανωτή, και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:
- www.ticketmaster.gr
- www.highpriority.gr
- Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00)
- Δίκτυο καταστημάτων Public


Με μετρητά:
- Δίκτυο καταστημάτων Public


- Reload Stores

Ακαδημίας 81, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103801464
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
Σάββατο 10:00-20:00
- No Remorse Records

Γαμβέτα 4, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103830981
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30

- Metal Era

Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103304133
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:15
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30

Web: https://highpriority.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/HighPriorityPromotions
Instagram: @highprioritygr


3/7/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου