NEWS OF THE WORLD (22/7/19)

• Η earMUSIC κυκλοφόρησε την εμφάνιση των Deep Purple στο Newcastle της Αυστραλίας το 2001σε μια περιορισμένη έκδοση 20.000 CD και 2.000 κόκκινων βινυλίων, όλα αριθμημένα.  Τίτλος του cd/βινυλίου Live In Newcastle 2001 και στα πλήκτρα είναι ο Jon Lord. Ακολουθεί το traclist που όπως θα διαβάσετε εκτός από τα συνηθισμένα,  έχει 3 τραγούδια από τις αρχές της δεκαετίας του 70 (Fools, Marty Long και No one Come) ενώ σε 2 συμμετέχει ο Αυστραλός τραγουδιστής Jimmy Barnes.

Live In Newcastle 2001 Tracklist
Woman from Tokyo
Ted the Mechanic
Mary Long
Lazy
No One Came
Black Night
Sometimes I Feel Like Screaming
Fools
Perfect Strangers
Hey Cisco
When a Blind Man Cries
Smoke On the Water
Speed King/Good Times (With Jimmy Barnes)
Hush
Highway Star (With Jimmy Barnes & Ian Moss
•    Δείτε τον τραγουδιστή των Queensryche, Todd La Torre να παίζει ντραμς κατά την ηχογράφηση των κομματιών του τελευταίου άλμπουμ του συγκροτήματος  "The Verdict" Ο LaTorre εκτός από πολύ καλός τραγουδιστής είναι και καλός ντράμερ και έπαιξε τα τύμπανα στυο καινούργιο άλμπουμ μετά την (προσωρινή;) απομάκρυνση του μόνιμου ντράμερ των Queensryche.
• Στις 8 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Quiet Riot με τίτλο "Hollywood Cowboys". Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και το καινούργιο άλμπουμ των Pretty Maids με τίτλο "Undress Your Madness".
• Δείτε το unboxing video για το live άλμπουμ των Soundgarden: Live From The Artists Den".
• Στην συναυλία τους της Τρίτης 16 Ιουλίου 2019 στη φιλανδική πόλη Hämeenlinna, οι Metallica συγκέντρωσαν  55.000 θεατές, που αντιστοιχούν σχεδόν στο 1% του γενικού πληθυσμού της χώρας!
• Δείτε το video των Korn για το καινούργιο τραγούδι τους "You'll Never Find Me". 
• Τα αδέλφια Ray και Dave Davies, σκέπτονται να επανσυγκροτήσουν τους Kinks και με τη συνδρομή του ντράμερ τους Mick Avory να κυκλοφορήσουν καινούργια τραγούδια. Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 79 (ο Ray) και 72 ετών (ο Davis) στο παρελθόν είχαν μεγάλες συγκρούσεις με τον Ray Davis να είναι η ηγετική μορφή του αγγλικού συγκροτήματος. Τελευταίο studio άλμπουμ τους ήταν το Phobia (1993).
• Το προσωπικό του άλμπουμ ετοίμασε ο οργανίστας των Uriah Heep, Phil Lanzon. Τίτλος του "48 Seconds" και θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου.
• Για ακόμα μια φορά ο τραγουδιστής των Saxon, Biff Byford είπε ότι ο βασικός λόγος αποτυχίας των Saxon στην Αμερική ήταν η λάθος επιλογή management και ανθρώπων που τους υποστήριξαν. «Οι Iron Maiden είχαν τον Rod Smallwood, οι Def Leppard τον Peter Mensch, εμείς δεν είχαμε κάτι ανάλογο για να πετύχουμε στην αμερικάνικη αγορά και περιοριστήκαμε στην ευρωπαική».

• Δείτε το καινούργιο lyric video που παρουσίασαν οι Sabaton για το τραγούδι τους "82nd All The Way" μέσα από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους "The Great War".
• Τελικά δεν περιορίστηκαν σε εκατέρωθεν ανακοινώσεις αλλά ήδη οι Manowar κατέθεσαν μήνυσαν κατά των διοργανωτών του γαλλικού φεστιβάλ Hellfest για τη μη τήρηση όρων συμβολάιου. Θα δούμε τι θα πει το δικαστήριο. 

• 4 κλασικά εξώφυλλα των Metallica, τα "Kill 'Em All", "Ride The Lightning", "Master Of Puppets" και  "…And Justice For All" θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου σε συσκευασία box set βινυλίου αλλά σε παζλ. Κάθε εξώφυλλο χωρίζεται σε 500 (σ.σ.μ ουκ ολίγα) κομματάκια και η εταιρεία Zee Productionsέχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει και εξώφυλλα των Iron Maiden, Motorhead, Judas Priest και Slayer.  Μπορείτε να τα παραγείλετε από εδώ

 • Ακούστε τους Creedence Clearwater Revival να παίζουν το κλασικό “Proud Mary”στο Woodstock το 1969, μέσα από το καινούργιο live άλμπουμ τους με τίτλο  Live at Woodstock που περιέχει ολόκληρη την ιστορική εμφάνισή τους στο θρυλικό φεστιβάλ.

•  Λόγω του περιορισμένου ενδιαφέροντος που προκλήθηκε λόγω των εκλογών, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις στο πλαίσιο του Urban Athens Festival για την ημέρα της 23ης Ιουλίου 2019 δεν θα πραγματοποιηθούν.
•    Πληροφορίες σχετικά με την εξαργύρωση των εισιτηρίων:
- Εισιτήρια που αγοράστηκαν από τα φυσικά σημεία προπώλησης, εξαργυρώνονται στα σημεία αγοράς.
- Eισιτήρια που αγοράστηκαν online εξαργυρώνονται αυτόματα και το κόστος του εισιτηρίου επιστρέφεται στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά.


• Κι άλλη μια ημέρα, η τρίτη συνολικά, προσέθεσαν οι Florence + The Machine, στην Ελλάδα.
    Η μπάντα θα εμφανιστεί στις 21 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.
    Η προπώληση εισιτηρίων γι α την τρίτη και τελευταία συναυλία των Florence + The Machine στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου στις 21 Σεπτεμβρίου,
    θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 11:00 ώρα Ελλάδος (10:00 CET).
    Τιμές εισιτηρίων: Ορθίων: 48 ευρώ. Καθημένων: 53 ε υρώ
Ένα ευρώ (1 ευρώ) από κάθε εισιτήριο θα δίνεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

• Στην Ελβετία του 1983 μας μεταφέρει η Σήραγγα του Χρόνου. Οι Krokus στο πολύ καλό Screaming in the Night με ένα «ανακατεμένος ο ερχόμενος» video. Τέτοια σκηνοθετική άποψη, πρώτη φορά θα δείτε!




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου