OI JADED HEART ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Αθήνα στις 30 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν οι Jaded Heart σε μια εμφάνιση που θα είναι η πρώτη στη χώρα μας.

Πολλοί τους γνωρίζουν ίσως για τα κλασικά τραγούδια όπως το «Anymore» ή «Inside Out», αλλά το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους «Devil’s Gift» ακούγεται εξίσου καλό και πιο heavy από το προηγούμενο «Guilty By Design» του 2016 το οποίο παρεμπιπτόντως, ήταν επίσης ένα σπουδαίο άλμπουμ.

Οι Jaded Heart έχουν γίνει ένας κορυφαίος γερμανικός hard rock θεσμός από τότε που η μπάντα ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα πριν από 23 χρόνια. Εξελιχτήκανε σε μια Γερμανική / Σουηδική μπάντα όταν το γκρουπ προσέλαβε τον τραγουδιστή Johan Fahlberg και τον κιθαρίστα Peter Östros το 2005 και το 2006 αντίστοιχα.

Την άνοιξη του 2014 η μπάντα ανακοίνωσε την αποχώρηση του drummer Axel Kruse, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Bodo Stricker (πρώην Callejon). Επιπλέον, το συγκρότημα στρατολόγησε τον κιθαρίστα του Masahiro Eto για της ζωντανές εμφανίσεις τους. Με όλα αυτά τα χρόνια και τις αλλαγές του line-up πίσω από αυτά, το JADED HEART είναι πλέον ισχυρότερο από ποτέ!


10ο άλμπουμ τους κριτικούς “Common Destiny” εμφανίστηκε την άνοιξη του 2012 και ακολουθήθηκε από πολλές εμφανίσεις, συμπεραλαμβανομένων ως support band για Axel Rudi Pell και μια μικρή περιοδεία στην Ιαπωνία με τους Kissin’ Dynamite και τους At Vence στις αρχές του 2013. Η μπάντα κυκλοφόρησε το CD / DVD Live In Cologne στα τέλη του 2013.

Μετά από μια επιτυχημένη Ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Masterplan, οι Jaded Heart ροκάρανε τη σκηνή του Basinfire φεστιβάλ της Τσεχίας το καλοκαίρι του 2014? όλα αυτά οδήγησαν στην ολοκλήρωση του 11ου full album, “Fight The System” εκείνο τον Σεπτέμβριο, το οποίο ακολουθήθηκε από το Wacken Roadshow ανά την Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια μιας Ισπανικής περιοδεία και εμφανίσεις σε καλοκαιρινά φεστιβάλ συμπεριλαμβανομένου του Väsby Rock Festival της Σουηδίας, οι Jaded Heart ξεκίνησαν να δουλεύουν σε νέα τραγούδια και μπήκαν στα Performance Studios στη Φρανκφούρτη τον Νοέμβριο του 2015. Την άνοιξη του 2016, οι Jaded Heart επέστρεψαν με το 12ο full-length album τους “Guilty By Design”.

Σε αυτό περιλαμβάνονται οι ύμνοι «No Reason», «Godforsaken» και «Torn And Scarred», το ‘cachy’ και αξέχαστο «Remembering», το πιο heavy κομμάτι της μπάντας μέχρι σήμερα «Salvation» της μπάντας, το επικό «This Is The End» και το So Help Me God»... από την αρχή ως το τέλος, αυτό το άλμπουμ είναι ένα μελωδικό metal αριστούργημα γεμάτο ενέργεια, συναίσθημα και τη attitude! Τον Μάρτιο του 2016, το πρώτο βίντεο κλιπ για το κομμάτι "Rescue Me" κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το άλμπουμ “Guilty By Design κυκλοφόρησε στις 22 Απριλίου.

Το τελευταίο τους μέχρι τώρα άλμπουμ «Devil s Gift» κυκλοφόρησε στις 30 Μαρτίου 2018. Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε και πάλι από τους Jaded Heart και μίξη / master από τον Erik Martensson (Eclipse).


LINE-UPJohan Fahlberg - Τραγούδι Peter Östros - Masahiro Eto Κιθάρες - Κιθάρες Michael Müller - Bodo Stricker Bass - τύμπανα.

Θα βρίσκονται στη χώρα μας για μία και μοναδική εμφάνιση στο γνωστό και αγαπημένο Crow Live Stage στην Αθήνα στις 30 Νοεμβρίου.

1/6/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου