NEWS OF THE WORLD (27/9/19)

• Ένα box set με υλικό από όλη την καριέρα του μεγάλου Steve Miller θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου με τίτλο Welcome to the Vault. Θα περιέχει live ηχογραφήσεις, demos, πρόβες και outtakes, συνολικά 52 τραγούδια εκ των όποιων τα 38 σε ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις και 5 εντελώς ακυκλοφόρητα. Ένα από αυτά θα είναι και η 12λεπτη "work-in-progress suite" του "Fly Like an Eagle," ακουστικές ηχογραφήσεις των “Kow Kow Calculator” και “Seasons,” μια εντελώς ξεχωριστή και ιδιότροπη ηχογράφηση του "Take the Money and Run" με τη συνοδεία Big Bnad(!) με τη συμμετοχή του Jimmie Vaughan και μια ηχογράφηση του T-Bone Walker, το "Lollie Lou"  ηχογραφημένο στο παιδικό δωμάτιο του το  1951. Το DVD που συνοδεύει την deluxe έκδοση θα περιέχει 21 live εμφανίσεις του, ενώ θα υπάρχει 100σέλιδο ένθετο με φωτογραφίες και κείμενο. Η έκδοση θα συνοδεύεται από αυθεντικό backstage pass και με 10 πένες με το σήμα του Steve Miller που είναι ο Πήγασος!
• Δείτε και ακούστε το lyric video των Sabaton για το τραγούδι τους "The Red Baron" μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "The Great War". Οι στίχοι του αναφέρονται στον Manfred von Richthofen γνωστό και σαν  'The Red Baron' που έδρασε κατά τη διάρκεια του Α παγκοσμίου Πολέμου.
• Μπορεί ο θάνατος να πρόλαβε τον Dr. John, αλλά είχε σχεδόν τελειώσει το τελευταίο άλμπουμ του που τελικά θα κυκλοφορήσει μετά το θάνατο του. Περισσότερες πληροφορίες στο άμεσο μέλλον.
• Καινούργια τραγούδια ετοίμασαν τα δύο μέλη των Who, ο 75χρονος τραγουδιστής Roger Daltrey κι ο 74χρονος κιθαρίστας Pete Townshend. O Daltrey μιλώντας για το  καινούργιο άλμπουμ τους είπε ότι “είναι το καλύτερο από την εποχή του Quadrophenia”. Υπερβολικές…υπερβολές!!!!
• Ακούστε πως ο κιθαρίστας των Journey, Neil Schon διασκεύασε το Purple Rain του Prince, τιμώντας τα γενέθλιά του (ο Prince είχε γεννηθεί στις 7 Ιουνίου 1958)
• Αποχώρησε από τους Magnum ο μπασίστας Al Barrow και το συγκρότημα τον αντικατέστησε με τον Dennis Ward (πρώην Pink Cream 69, Unisonic). Σύμφωνα με συνέντευξη του τραγουδιστή των Magnum, Bob Catley το συγκρότημα θα έχει νέο άλμπουμ την άνοιξη του 2020!
   
• Μόνο ο αρχικός ντράμερ των Skid Row, o  Rob Affuso ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Sebastian Bach να επανασυνδεθεί μαζί του και να παίξουν για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ των Skid Row. Οι David  Sabo και Rachel Bolan ήταν κάθετα αρνητικοί!
• Ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron απένειμε το υπέρτατο  βραβείο της Γαλλίας, της Λεγεώνας της τιμής, στον Elton John χαρακτηρίζοντας τον μεγαλοφυΐα της μελωδίας, ενώ αναφέρθηκε και στο έργο του ιδρύματος του Elton John The Elton John Aids Foundation που έχει συγκεντρώσει 310.000.000 λίρες για την καταπολέμηση του Aids. O Elton John είπε ότι αγαπάει την Γαλλία, την κουλτούρα της, έχει σπίτι εκεί και αγαπάει τους Γάλλους και τον τρόπο που ζουν.
• Στις 6 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Φιλανδών Sonata Artica με τίτλο "Talviyö" (στα αγγλικά σημαίνει "Winter Night"). Δείτε κι ακούστε το πρώτο single που είναι το "A Little Less Understanding".
• Ένα box set με όλα τα άλμπουμ του John Wetton θα κυκλοφορήσει αυτές τις ημέρες με τίτλο An Extraordinary Life. Την έκδοση επιμελήθηκαν η σύζυγός του Lisa και ο γιός του Dylan και περιέχει και τα 6 προσωπικά του άλμπουμ (Caught In The Crossfire, Battle Lines, Arkangel, Sinister, Rock Of Faith και Raised In Captivity) όλα με bonus κομμάτια. Το box set  συνοδεύεται από πλούσιο ένθετο.
• Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CBS SF, ο τραγουδιστής των Judas Priest Rob Halford είπε ότι προτιμά να δει να γυρίζεται ένα ντοκιμαντέρ με θέμα το συγκρότημα, παρά μια βιογραφική ταινία τύπου "Bohemian Rhapsody".
• Το επίσημο video παρουσίασαν οι Rival Sons για το τραγούδι τους Sugar On The Bone" μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ τους "Feral Roots" που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.
• Δείτε video από την ιστορική εμφάνιση του Βασίλη η Παπακωνσταντίνου με τους Scorpions στο Γηπ. Καραϊσκάκη το καλοκαίρι του 2009.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου