NEWS OF THE WORLD (19/6/19)

• Με καρκίνο στον λαιμό διαγνώστηκε ο ftontman των Megadeth, Dave Mustaine και ήδη ξεκίνησε να τον πολεμάει, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τη διακοπή των επερχομένων συναυλιών του συγκροτήματος.
• Ενώ αρχικά είχε διαδοθεί ότι οι AC/DC θα εμφανιστούν στη γαμήλια δεξίωση του ποδοσφαιριστή της Real Madrid, Sergio Ramos αντί μάλιστα του ποσού των 5000.000$ τελικά στη δεξίωση έπαιξαν οι Europe. Το συγκρότημα έκανε μια άκρωςε εντυπωσιακή εμφάνιση, κατεβαίνοντας στη σκηνή με γερανό κι  έπαιξε ένα 40λεπτο σετ με κλασσικές επιτυχίες συμπεριλαμβανομένου και του “The Final Countdown”. Το πάρτυ έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο και δεν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες!
• Το νέο video single των Ghost είναι επηρεασμένο από την ταινία του Stanley Kubrick The Shining(1977) που βασίστηκε στο βιβλίο του Stephen King.
• Το τραγούδι των David Bowie, Space Oddity συμπλήρωσε 50 χρόνια κυκλοφορίας κι θα επανακυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου σε single 45 στροφών. Η καινούργια έκδοση θα περιέχει νέα remixes από τον παραγωγό και συνεργάτη του Bowie, Tony Visconti. Η έκδοση θα περιλαμβάνει και αφίσα διπλής όψης, με αποκόμματα της εποχής, φωτογραφίες και διαφήμιση. 
• Οι Φιλανδοί Apocalyptica τελείωσαν τις ηχογραφήσεις του καινούργιου άλμπουμ τους που θα είναι instrumental και θα κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών η Philomena Lynott, μητέρα του Phil Lynott. Αιτία θανά του, καρκίνος.
• Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το επίσημο βιβλίο βιογραφία των Jethro Tull με τίτλο The Ballad of Jethro Tull. Το βιβλίο έγραψε ο Mark Blake με την επιστασία του Ian Anderson αλλά και παλαιότερων μελών του μεγάλου συγκροτήματος. Το βιβλίο περιέχει πολύ υλικό από την ιστορία του συγκροτήματος, συνεντεύξεις, ιστορίες από τις περιοδείες, τις ηχογραφήσεις κι αποκόμματα από εφημερίδες και περιοδικά. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, την κλασική και μια περιορισμένη 500 αντιτύπων με την υπογραφή του Ian Anderson. Ειδικά ή Special έκδοση θα συνοδεύεται από ένα single με τίτλο The Ballad Of Jethro Tull  που ηχογραφήθηκε ειδικά για το βιβλίο!
Στη B πλευρά θα περιέχει το ποίημα του Walter Scott “Marmion” που γράφτηκε `1808, σε απαγγελία του Ian Anderson με τη συνόδευα εκκλησιαστικού οργάνου!
• Δείτε κι ακούστε το πολύ καλό video single των Full House Brew Crew για το τραγούδι τους “Me Against You”!
• Ακούστε τους Hollywood Vampires  να διασκευάζουν το "Heroes" του David Bowie με τον Johnny Deppνα ερμηνεύει το τραγούδι. Το "Heroes" περιλαμβάνεται στο δεύτερο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου με τίτλο "Rise" σε CD digipak, 2LP και download.
• Καταπληκτική ήταν η απάντηση του Tin Owens στο σχόλιο του Rob Halford όπου ανέφερε πως " Ενας straight άνδρας, δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά" (εννοώντας να είναι τραγουδιστής στους Judas Priest). O Ownes απάντησε "Μάλλον είμαι gay και δεν το γνωρίζω"!!!
• "A Prayer For The Loud" είναι ο τίτλος του καινούργιου άλμπουμ των D-A-D, του πρώτου σε 8 χρόνια! Ο τίτλος του κομματιού είναι “Burning Star”.


• Οι Dickey Betts Band θα κυκλοφορήσουν στις 12 Ιουλίου το άλμπουμ Ramblin’ Man Live at the St. George Theatre, το οποίο θα κυκλοφορήσει και σε dvd/Blu-ray αλλά και σε ταινία/ντοκιμαντέρ! Ηχογραφήθηκε στη Ν.Υόρκη τον Ιούλιο του 2018 Με κιθαρίστα τον γιό του Dickey, Duane Betts και άλλους μουσικούς αλλά και με το γιό του Gregg Allman, Devon guest στο “Midnight Rider.”
• Δείτε από ερασιτεχνική λήψη, το Welcome to the Machine των Pink Floyd από τη μοναδική εμφάνισή τους στην Ελλάδα, στις 31 Μαϊου 1989 στο ΟΑΚΑ. Η λήψη είναι μέτρια, με μέτριο ήχο και σχετικά σκοτινή, αλλά υπολογίστε ότι έγινε πριν 30 χρόνια με video κάμερα, κάτω από ερασιτεχνικές συνθήκες συναυλίας. Δείτε το και θα πα΄ρετε μια καλή ιδέα για εκείνη την ιστορική βραδιά.









Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου