NEWS OF THE WORLD (11/6/19)

• Ακυρώθηκε το φετινό Rockwave και οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της Lp και του Γάλλου παραγωγού Kavinsky στις 22 Ιουνίου στο Terra Vibe στο πλαίσιο του Rockwave ματαιώνονται.Οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται να ανατρέξουν στις παρακάτω οδηγίες:
Στους αγοραστές εισιτηρίων μέσω viva.gr και hunteragency.gr θα γίνει επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό τους.
Όσοι προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται να προσκομίσουν το εισιτήριο τους προς εξαργύρωση.
Στο φετινό Rockwave δεν είχε ανακοινωθεί κανένα όνομα από το χώρο του classic/hard και heavy.
• Μπροστά σε 75.000 θεατές υπολογίζεται ότι έπαιξαν οι Metallica στην πρώτη μετά από 10 χρόνια συναυλία τους στην Ιρλανδία.
• Το καινούργιο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν στις 13 Σεπτεμβρίου οι CrashDiet. Τίτλος του "Rust" και πρώτο video single το"Idiots". 
• Στη φυλακή οδηγήθηκε ο πρώην κιθαρίστας των Manowar, Karl Logan, μετά από την ακρόαση σχετικά με τις κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας που του προσάπτουν. Θυμίζουμε ότι ο 54χρονος Logan, συνελήφθη τον περασμένο Αύγουστο στo Charlot της Β. Καρολίνας κατηγορούμενος για 6 αδικήματα εκμετάλλευσης ανήλικου.
 • Δείτε video από το ξεκίνημα της ευρωπαικής περιοδείας των Demons and Wizards από το "Saarbrücken!!
• Την προσωρινή του απομάκρυνση από τις live εμφανίσεις και τα ντραμς ανακοίνωσε ο "Wild" Mick Brown των Dokken! Προφανής αιτία κάποια δυσμενής εξέλιξη στην υγεία του, που δεν ανακοινώθηκε.

• Την περυσινή τους εμφάνιση στο Hyde Park όπου γιόρτασαν τα 40 χρόνια τους θα κυκλοφορήσουν σε ταινία/ντοκιμαντέρ οι Cure. Τη συναυλία παρακολούθησαν περισσότεροι από 65.000 fans τους και το συγκρότημα έπαιξε 29 τραγούδια! Η ταινία/ντοκιμαντέρ τιτλοφορείται The Cure: Anniversary 1978-2018 Live In Hyde Park London wκαι η σκηνοθεσία έγινε από τον Tim Pope.

• 6 καινούργιες επανακυκλοφορίες παρουσίασε η Rock Candy Records. Πρόκειται για το πρώτο ομότιτλο άλμπουμ τω Αμερικάνων Aviator που είχαν για manager τον Tommy Mottola, πολλά χρόνια αργότερα Γεν. Δ/ντης της Sony Music και σύζυγο της Μεξικάνας τραγουδίστριας Thalía αλλά και της Mariah Carey! Υπερτιμημένο άλμπουμ με A.O.R ήχο που στην εποχή του απέτυχε, επανακυκλοφορεί με 2 bonus τραγούδια. Τρία άλμπουμ των άγνωστων Καναδών Goddo, το ομότιτιλο (1977) με 2  bonus τραγούδια και το Who Cares (1978) με 11(!) bonus και An Act of Goddo. Οι thrashers, Overkill θα ξαναδούν το καλό άλμπουμ τους Under the Influence (1988)να επανακυκλοφορεί όπως και οι Baton Rouge για το άλμπουμ τους Shake your Soul (1990). Ειδικά για τους Baton Rouge, οι φίλοι του μελωδικού hard rock θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα πολύ καλό άλμπουμ που στην εποχή του πέρασε απαρατήρητο. Όλες οι επανακυκλοφορίες της Rock Candy είναι remastered και συνοδεύονται από πλούσια ένθετα.
• Δείτε τους Stryper να διασκευάζουν τη μεγάλη επιτυχία των Firehouse “All she wrote” στην πρόσφατη εμφάνισή τους στο House Of Blues της Νέας Ορλεάνης.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών ο πρώην τραγουδιστής των Angra, André Matos. Αιτία θανάτου, καρδιακή προσβολή.
• Αυτό είναι το Lyric video των Hammerfall για το καινούργιο τραγούδι τους Sweden Rock.Το τραγούδι υπάρχει στο καινούργιο άλμπουμ τους "Dominion" που θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου.
• Μια νέα κόπια της ταινίας του The Doors (1991) ετοίμασε ο σκηνοθέτης Oliver Stone’ και θα διατεθεί σε 4K Ultra Blu-ray. Τίτλος της The Doors: The Final Cut. 
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο φυσαρμονίστας Tony Glover. Είχε μάθει τον Mick Jagger να βελτιώσει το παίξιμό του, είχε επηρεάσει τον Bob Dylan και είχε παίξει με τους Doors, Patti Smith και Allman Brothers Band. Θέλετε κι άλλους;
• Σήμερα η Σήραγγα του Χρόνου μας γυρνάει στο ..πρόσφατο παρελθόν. Στις 28 Μαΐου 2009 όταν οι AC/DC έπαιξαν στο ΟΑΚΑ, Το video είναι ερασιτεχνικό  με καλή εικόνα και σχετικά καλό ήχο και ξυπνάει μνήμες!



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου