ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟΝ FREDDIE MERCURY!!!

To 1986 ο Freddie Mercury είχε κυκλοφορήσει τη μουσική για το musical του Dave Clark, "Time". Τώρα, 35 χρόνια μετά, κυκλοφορεί το video single "Time Waits For No One" πάντα με τη φωνή του Freddie Mercury, συνοδεία μόνο πιάνου.
Το "Time" ήταν δημιούργημα του Dave Clark, πρώην μέλους των Dave Clark Five και τον Απρίλιο του 1986 ανέβηκε στο Dominion Theatre στο West End του Λονδίνου με τον κορυφαίο ηθοποιό Sir Laurence Olivier αλλά και τον Cliff Richard. Από το soundtrack είχαν ξεχωρίσει τα "In My Defence" και "Time", ενώ μουσικός διευθυντής ήταν ο οργανίστας session μουσικός Mike Moran, ο οποίος παρεμπιπτόντως ποτέ δεν συνάντησε τον Freddie Mercury!
To "Time" ηχογραφήθηκε τον Ιανουάριο του 1986 στο Abbey Road Studios και το video (σ.σ. που μόλις είχε αρχίσει να γίνει απαραίτητο) βιντεοσκοπήθηκε στο  Dominion Theatre, μέσα σε πολύ λίγη ώρα γιατί ακολουθούσε η παράσταση.
 Η καινούργια έκδοση του τραγουδιού τιτλοφορείται "Time Waits For No One" και μπορείτε να δείτε το video που μόλις παρουσιάστηκε.
20/6/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου