OI CANDLEMASS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, OI RHAPSODY OF FIRE ΣΤΟ RELEASE ATHENS

Δύο μεγάλα συγκροτήματα έρχονται για εμφανίσεις το 2019 στην Αθήνα. Πρώτα οι Candlemass που έχουν παίξει πολλές φορές στη χώρα μας και θα έλθουν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Fuzz Club. Στην αθηναϊκή συναυλία τους θα παίξουν κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους με τη φωνή του πρώτου τραγουδιστή τους, Johan Längqvist.
Η ηλεκτρονική προπώληση ξεκίνησε!

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 28 €
Σημεία Προπώλησης

highpriority.gr & ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111
Δίκτυο καταστημάτων Public
*  Για αγορές μέσω internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου
Φυσικά σημεία προπώλησης:
Reload Stores
Ακαδημίας 81, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 380 1464
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
Σάββατο 10:00-20:00
No Remorse Records
Γαμβέτα 4, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 383 0981
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30
Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 330 4133
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:15
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Σουηδοί Candlemass επιστρέφουν στην Αθήνα, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Fuzz Club, για να γιορτάσουν μία επανένωση για την οποία οι απανταχού metalheads χρειάστηκε να περιμένουν τρεις δεκαετίες!
Η πρώτη κυκλοφορία των Candlemass, "Epicus Doomicus Metallicus" αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της πορείας του συγκροτήματος και σημείο μηδέν της ιστορίας του Doom Metal! Ένας δίσκος as black as Black Sabbath!
Το αριστουργηματικό Epicus Doomicus διαδέχεται το επίσης κλασικό Nightfall και μία σειρά ακόμη κυκλοφοριών (Ancient Dreams, Tales of Creation, Chapter VI) που επιβεβαιώνουν τους  Candlemass που εδραίωσε την μπάντα στις κορυφαίες του είδους, πάντοτε πιστή στην μουσική που τόσο ευλαβικά υπηρετεί υπό τον χαρισματικό ηγέτη της, Leif Edling (μπάσο). Το 2012, οι Candlemass κυκλοφορούν το Psalms of the Dead κι έκτοτε οι οπαδοί τους περίμεναν με ανυπομονησία την μεγάλη δισκογραφική επιστροφή τους.
Κι αυτή η επιστροφή ήρθε. Και ήταν αναπάντεχη. Τον Σεπτέμβρη του 2018 ανακοινώνεται η νέα κυκλοφορία του συγκροτήματος, με τον Johan Längqvist στα φωνητικά! Η φωνή του Epicus Doomicus Metallicus γυρνά full-time στους Candlemass, και μαζί με αυτόν, η μπάντα εκφράζει τον σκοπό της «να επιστρέψει στις ρίζες της, πίσω στην ψυχή και την ουσία του συγκροτήματος».
Η κυκλοφορία του δωδέκατου studio album τους, "The Door to Doom" στις αρχές του 2019, δέχεται διθυραμβικές κριτικές και αμέσως ξεχωρίζει ως μια από τις κορυφαίες κυκλοφορίες του έτους!
Ανοίγοντας την πόρτα στο παρελθόν τους, φτάνοντας στις ρίζες του doom, η κορύφωση έρχεται με την συνεργασία τους με την απόλυτη metal επιρροή τους! Το τρίλεπτο σόλο του Tony Iommi στο αμιγώς Sabbath-ικό Astorolus-The Great Octopus αποτελεί την απόλυτη heavy metal συνεργασία και την μεγαλύτερη έκπληξη που επιφύλασσαν οι Σουηδοί στους πιστούς οπαδούς τους. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη μουσική εμφάνισή του Iommi μετά την τελευταία συναυλία των Black Sabbath στο Birmingham το 2017!
27/5/19

Το δεύτερο συγκρότημα είναι οι Ιταλοί πρωτοπόροι του symphonic power metal Rhapsody Of Fire, που θα παίξοιυν Special guests στη μεγαλύτερη metal βραδιά του 2019 στις 14/ Ιουνίου στο Release Athens.
Με αριστουργήματα όπως τα "Legendary Tales", "Symphony Of Enchanted Lands" και "Dawn Of Victory", οι Rhapsody Of Fire επιστρέφουν στη δύναμη αυτών των μυθικών δίσκων με τον φετινό τους "The Eighth Mountain" να έχει ήδη ενθουσιάσει οπαδούς και κριτικούς, ορίζοντας μιας νέα εποχή, με τον μόνιμο συνθέτη και ιδρυτή τους, Alex Staropoli, σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Oι πρωτοπόροι του symphonic power metal από την Τεργέστη της Ιταλίας, θα φέρουν πάθος, ταχύτητα και τεχνική αρτιότητα σε μια μοναδική βραδιά!
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμφάνιση με σπουδαία και αθάνατα τραγούδια όπως τα "Flames Of Revenge", "Land Of Immortals", "Emerald Sword", "Dawn Of Victory", "Holy Thunderforce", "The March of the Swordmaster", "Reign Of Terror".
▶️ Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 45 ευρώ, μέχρι και την Παρασκευή 31/5. Από 1/6, θα ισχύει η τελική τιμή των 48 ευρώ. Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων προς 150 ευρώ.
Διάθεση:
Online / viva.gr + releaseathens.gr
Tηλεφωνικά στο 11876
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload Stores, Seven Spots, Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – Evripidis Bookstores, στον πολυχώρο Yoleni’s Hellas (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ.
Υπενθυμίζουμε πως κατά την είσοδό σας στο φεστιβάλ θα σας δοθεί δωρεάν έγχρωμο αναμνηστικό hard copy εισιτήριο!
27/5/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου