NEWS OF THE WORLD (20/5/19)

• Η σύζυγος του Curt Cobain, Courtney, η κόρη Frances Bean Cobain και τα 2 πρώην μέλη των Nirvana, Dave Grohl και Krist Novoselic, μήνυσαν το σχεδιαστή Marc Jacobs για το πολύ διαδεδομένο σχέδιο που εμφανίζεται στη συλλογή "Redux Grunge" κι αφορά τους Nirvana. Οι  4 προαναφερόμενοι, κατηγορούν  το σχεδιαστή βασίστηκε στη λέξη Nirvana που παραπέμπει στο συγκρότημα και με την προσθήκη του κίτρινου χαμόγελου, προχώρησε στην κατασκευή και διάθεση της μπλούζας.
Από την άλλη πλευρά, η ακριβής προέλευση και νόημα του εικονικού λογότυπου Nirvana "smiley face" με τα διασταυρωμένα μάτια του και το στόμα του με το σάλιο είναι ασαφή, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι σχεδιάστηκε από τον Kurt Cobain και πρωτοπαρουσιάστηκε σε ένα φυλλάδιο σε πάρτι για την κυκλοφορία του άλμπουμ τους  "Nevermind" (Σεπτέμβριος 1991).
• Δείτε το  video του Rick Springfield για το τραγούδι του "Irreplaceable", γραμμένο για τη μητέρα του  Eileen Springthorpe που πέθανε το 2016. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ του 'Orchestrating My Life'.
• "We Are Not Your Kind" είναι ο τίτλος του καινούργιου άλμπουμ των Slipknot που θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου. Πρώτο video single το "Unsainted" σε σκηνοθεσία του M. Shawn Crahan. Δεν πρόλαβαν να ανακοινώσουν την κυκλοφορία του και βαρύ πένθος έπεσε στο σπίτι του  ντράμερ των Slipknot, M. Shawn Crahan καθώς η 22χρονη κόρη του Gabrielle έφυγε από τη ζωή. Η αιτία θανάτου δεν ανακοινώθηκε.
• "In Nomine Satanas" είναι ο τίτλος του πολυτελούς deluxe vinyl box set των Venom που θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαϊου. Περιέχει 4 μονά LPs και 2 διπλά και συγκεκριμένα τα άλμπουμ "Welcome To Hell", «Black Metal", "At War With Satan", "Possessed", "Eine Kleine Nachtmusik", "Bloodlust" (7ιντσο shape, picture disc single), "Sons Of Satan"(νέο άλμπουμ με ακυκλοφόρητα demos), βιβλίο με την ιστορία του συγκροτήματος, γραμμένο από τον Dom Lawson με καινούργιες συνεντεύξεις των Cronos, Mantas και Abaddon κι ακυκλοφόρητες φωτογραφίες, αφίσα της περιοδείας "Seven Dates Of Hell",  πρόγραμμα περιοδείας και ραφτό. Θα περιέχει επίσης το άλμπουμ "In Nomine Satanas – The Neat Anthology" ένα διπλό βινύλιο-συλλογή με 22 τραγούδια. Εκτός από την έκδοση του βινυλίου, το "In Nomine Satanas"θα κυκλοφορήσει και σε 2πλό cd με 43 τραγούδια και 2 ακυκλοφόρητα.
• Για όσους ανησυχούσατε, οι Rolling Stones ανακοίνωσαν το καινούργιο πλάνο της αμερικάνικης περιοδείας τους που θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου από το Σικάγο.

• Καινούργιο δισκογραφικό συμβόλαιο με την AFM Records υπέγραψαν οι Firewind χωρίς όμως να ανακοινωθεί η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ.
• Στους Steve Vai, Billy Sheehan και Gregg Bissonette που συνόδευαν τον David Lee Roth στο πλατινένιο άλμπουμ του "Eat 'Em And Smile", προσεφέρθηκε δισκογραφικό συμβόλαιο. Οι τρεις μουσικοί έπαιξαν πρόσφατα στο ΝΑΜΜ με την συμμετοχή του Jeff Scott Soto στη θέση του Roth, απ΄όπου μπορείτε να δείτε το video με το τραγούδι "Shy Boy". Προσέξτε τις δύο χορεύτριες μπροστά στη σκηνή.
• Δείτε το video single των Hollywood Vampires, με τίτλο "The Boogieman Surprise". Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο Rise που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου σε CD digipak, 2LP και ψηφιακά.
• Road Chronicles: Live! Είναι ο τίτλος του άλμπουμ των Supersonic Blues Machine που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου κι όπως λέει ο τίτλος του ηχογραφήθηκε live στην πόλη Brugnera της Ιταλίας το καλοκαίρι του 2018. Στην κιθάρα και τη φωνή θα αναγνωρίσετε τον Billy Gibbons των ZZ Top!
• Δείτε τους Iron Maiden να ερμηνεύουν το "Flight Of Icarus" από την πρόσφατη περιοδεία τους "Legacy Of The Beast" tour.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ο Eric Moore, τραγουδιστής και μπασίστας των αμερικάνων The Godz μετά από μάχη με τον καρκίνο στην κύστη.
• Δείτε  ολόκληρη τη συναυλία των Judas Priest που δόθηκε στις 12 Μαϊου 2019 στο Anthem του Washington DC.
• Η Σήραγγα του Χρόνου μας οδηγεί στο πολύ όμορφο “Vincent” του Don McLean. Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στον Vincent Van Gogh και όλο το video αποτελείται από πίνακες του Ολλανδού ζωγράφου.





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου