Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΝ METALLICA, THROUGH THE NEVER ΣΤΗΝ ΕΡΤ2

Τη σουρεαλιστική ταινία των Metallica Through the Never θα προβάλει η ΕΡΤ2 την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, στις 00:45. Γυρίστηκε το 2013 και το σενάριο αναφέρεται στη διάρκεια μιας συναυλίας των Metallica, ένας νεαρός υπάλληλος της παραγωγής (road crew) αναλαμβάνει μια αποστολή ρουτίνας, η οποία θα εξελιχθεί απρόοπτα σε σουρεαλιστική περιπέτεια. Στο ρόλο του νεαρού μέλους του road crew, o Dane DeHaan («The Amazing Spider-Man 2», «Chronicle», «Place Beyond the Pines», «Valerian and the City of a Thousand Planets»). To πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ταινίας είναι ότι όλα αυτά γίνονται εν μέσω συναυλίας των Metallica η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή.
Το ταινία γυρίστηκε με τρισδιάστατη φωτογραφία, χρησιμοποιώντας 24 κάμερες ταυτόχρονα, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πιο περίτεχνη σκηνή για ζωντανές εμφανίσεις που έχει κατασκευαστεί ποτέ.
Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του βραβευμένου Nimord Antal, ενώ τα τραγούδια προέρχονται από συναυλίες τους στο Βανκούβερ και Έντμοντον του Καναδά το 2012. Το ντοκιμαντέρ ήταν υποψήφιο για Βραβείο Grammy καλύτερου μουσικού βίντεο μεγάλου μήκους.
30/5/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου