OI RAINBOW ΕΠΑΝΑΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ “ BLACK SHEEP OF THE FAMILY’ KAI OI WHITESNAKE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ EPK ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΟΥΜ

Μετά το “I Surrender” ακόμα ένα κομμάτι από το ένδοξο παρελθόν τους, επαναηχογραφούν οι Rainbow. Πρόκειται για την ‘πέτρα του σκανδάλου» "Black Sheep Of The Family" που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 26 Απριλίου.  Για την ώρα, το κομμάτι δεν έχει παρουσιαστεί σε video, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Και γράφουμε «πέτρα του σκανδάλου» γιατί ήταν η αφορμή της αποχώρησης του Μαυροφορεμένου, αφού το είχε προτείνει στους υπόλοιπους Deep Purple να το διασκευάσουν, κι αυτοί αρνήθηκαν (σ.σ. για το άλμπουμ Stormbringer). O Blackmore αποχώρησε και το ηχογράφησε στο πρώτο άλμπουμ των Rainbow.
Η πρώτη εκτέλεση του κομματιού ανήκεις τους βρετανούς Quatermass. Να συμπληρώσουμε ότι εκτός από το “I Surrender”, οι Rainbow είχαν παρουσιάσει ακόμα ένα τραγούδι, αυτή τη φορά ολοκαίνουργιο, το "Waiting For A Sign"(2018), πάντα με τον Ronnie Romero στα φωνητικά. (Κώστας Θεοδωρακάκος).
Η ημερομηνία κυκλοφορίας (10η Μαϊου ) του καινούργιου άλμπουμ των Whitesnake, "Flesh & Blood" πλησιάζει και το promotion του καινούργιου άλμπουμ, έχει ενταθεί. Μετά τα τραγούδια Shut Up & Kiss Me,  Hey You (You Make Me Rock)  και Trouble Is Your Middle Name, το συγκρότημα παρουσίασε το EPK (Electronic Press Kit) του καινούργιου άλμπουμ.
Το "Flesh & Blood" ήταν να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2018 αλλά τεχνικοί (;) λόγοι μετέφεραν την κυκλοφορία του στις 10 Μαϊου και ουσιαστικά διαδέχεται το "The Purple Album"(2015). Η σύνθεση των Whitesnake στο "Flesh & Blood" είναι Reb Beach και Joel Hoekstra κιθάρες, Michael Devin μπάσο, Tommy Aldridge ντραμς, Michele Luppi πλήκτρα και φυσικά David Coverdale τραγούδι.

Η deluxe έκδοση του άλμπουμ θα περιέχει DVD με 5 τραγούδια, δύο από τα οποία είναι ακυκλοφόρητα και τα άλλα τρία διαφορετικές μίξεις.
Τέλος σε αμερικάνικη ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο David Coverdale μίλησε με αρνητικά λόγια για το διάσημο A&R executive John Kalodner, αποκαλώντας τον  "pain in the arse" και άνθρωπο που καταστρέφει ανθρώπινες σχέσεις.
Όσοι δεν ξέρετε ποιος είναι ο Jiohn Kalonder και με ποιους δούλεψε, διαβάστε αυτό το άρθρο
"Δεν έχω να πω κανένα καλό λόγο γι αυτόν. Δουλέψαμε μαζί για κάποιο διάστημα, αλλά η συμπεριφορά του καταστρέφει τις ανθρώπινες σχέσεις, συμπεριλαμβάνοντας και τις δικές μου.  Κάναμε μαζί ένα TV documentary όπου ήταν εξαιρετικά αγενής. Μερικοί άνθρωποι μπαίνουν για κάποιο διάστημα στη ζωή μας και όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή φεύγουν και δεν μας λείπουν». Ο Kalodner έχει αποσυρθεί από το 2006.
13/4/19

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου