NEWS OF THE WORLD (25/4/19)

• Αρνητικός στη συμμετοχή του σε ένα τελευταίο reunion με τους UFO παρουσιάστηκε ο Michael Schenker. Η ερώτηση προς αυτόν για ένα τελευταίο reunion έγινε με την ευκαιρία της τελευταίας περιοδείας του συγκροτήματος με τον τραγουδιστή Phil Mogg που έχει δηλώσει ότι αποσύρεται. Η απάντησή του ήταν: "Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάποια κοινή εμφάνιση με τους Scorpions ή τους UFO αν δεν υπάρχει η αρχική σύνθεση. Κι αυτή είναι μια άποψη που δεν την αλλάζω. Είπα στον Phil Mogg να γίνει μέλος των Michaerl Schenker Fest αφού ακούγονται περισσότερο σαν UFO παρά οι ίδιοι οι UFO!”
• Δείτε το video single των Rotting Christ "Hallowed Be Thy Name" μέσα από το καινούργιο τους άλμπουμ "The Heretics" που κυκλοφορεί.
• Ακόμα ένα όνομα ανακοινώθηκε για το φετινό Chania Rock Festival. Πρόκειται για τους Σκοτσέζους Holocaust που θα εμφανιστούν το Σάββατο 6 Ιουλίου.
• Με δήλωσή του ο μπασίστας/τραγουδιστής των Rush, Geddy Lee έδειξε τη διάθεσή του για να δει και να ακούσει τα μουσική των Rush σε μιούζικαλ! Ειδικά για άλμπουμ σαν τα '2112' και 'Clockwork Angels'. Παράλληλα το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα κόμικ με το making of του άλμπουμ τους "A Farewell To Kings" σχεδιασμένο από τον David Calcano. Το κόμικ παρουσιάζει σε καρτούν (δείτε φωτογραφία δείγμα) όλη την ιστορία των ηχογραφήσεων αλλά και του άλμπουμ και μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.
• Ο οργανίστας των Uriah Heep,  Phil Lanzon κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για παιδιά με τίτλο  "Curse Of The Mudchalk Devil".
• Σύμφωνα με τους Ian Hill και Rob Halford, οι Judas Priest βρίσκονται στο στάδιο σύνθεσης νέων τραγουδιών και μάλιστα συμμετέχει κι ο Glenn Tipton!
• Ένα box set με τα τρία άλμπουμ των ψυχεδελικών  Άγγλων Pink Fairies θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαϊου. Τίτλος του The Polydor Years και οι τίτλοι των άλμπουμ που περιέχει είναι Never Never Land (1971), What A Bunch Of Sweeties (1972) και Kings Of Oblivion (1973). Κάθε άλμπουμ θα περιέχει και bonus τραγούδια καθώς το City Kids που ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Larry Wallis είχε ηχογραφήσει με τους Motorhead όταν ήταν μέλος του συγκροτήματος στο άλμπουμ On Parole (1979) και έγινε από τα highlights στις συναυλίες των Pink Fairies.
• Δείτε κι ακούστε τη διασκευή έκανε ο Γιώργος Γάκης και το συγκρότημα του οι Troublemakers στην επιτυχία που ερμήνευσε ο Χρήστος Δάντης "Παλιό Μου Παλτό" με αγγλικούς στίχους. Η σύνθεση ανήκει στον Λάκης Παπαδόπουλος και τους  στίχους έγραψε η Σάννυ Μπαλτζή. Το video γυρίστηκε στο Πωγώνι Ιωαννίνων σε σκηνοθεσία Μενέλαου Συκοβέλη.
• Δείτε το video που ανέβασε ο Mikkey Dee για το μπαρ που άνοιξε στο κέντρο του  Παρισιού. Το Alabama σερβίρει δεκάδες είδη μπύρας, ποτά, κρασιά, ελαφρύ φαγητό και διαθέτει jukebox με βινύλια για μουσική.
• Ακούστε ακόμα ένα τραγούδι από το καινούργιο άλμπουμ του Alan Parsons The Secret που θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου. Τίτλος του τραγουδιού ‘Sometimes» και το τραγουδάει ο Lou Gramm, πρώην τραγουδιστής των Foreigner.
• Ένα 6πλό  6-CD box set κυκλοφόρησε ο ντράμερ Simon Phillips γιορτάζοντας την κυκλοφορία του πρώτου EP του με τίτλο Protocol που κυκλοφόρησε πριν 30 χρόνια! Το box set τιτλοφορείται  Protocol και περιέχει όλες τις προηγούμενες κυκλοφορίες με τίτλο Protocol (I, II, III & IV) σε re-mastered επεξεργασία καθώς και 2 CD με ακυκλοφόρητο υλικό του. Η κυκλοφορία συνοδεύεται από booklet.

• Και οι Warrior Soul του Kory Clarke έχουν καινούργιο άλμπουμ. Θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου με τίτλο "Rock 'N' Roll Disease".

• Καταπληκτική ιστορική εμφάνιση των Socrates Drank the Conium το 1973 στην παραλία του Αγίου Κοσμά, όπου παίζουν το See See Rider (συναντάται και σαν CC Rider). O κιθαρίστας αριστερά του Αντώνη Τουρκογιώργη είναι ο Κώστας Δουκάκης. Πάντως στα ντραμς είναι ο Γιώργος Τρανταλίδης.Το video ανέβασε στο facebook o Vassilis Enterlek.
25/4/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου