NEWS OF THE WORLD (21/4/19)

Σε μεγάλα αποκαλυπτικά κέφια ο πρώην κιθαρίστας του Ozzy, Jake E. Lee, διέψευσε την ιστορία που θέλει τον  Ozzy να σνιφάρει μυρμήγκια σε μια πισίνα παρόντων των Motley Crue, στιγμιότυπο που απεικονίζεται και στην πρόσφατη ταινία για του συγκροτήματος “The Dirt”. «Ήμουν εκεί και δεν είδα μυρμήγκια, σνίφαρε μια μικρή αράχνη. Δεν υπήρχαν μυρμήγκια. Όλοι λένε ότι σνίφαρε μερμήγκια αλλά όλοι τους ήταν χάλια εκτός από εμένα. Ο Ozzy σνίφαρε μια μικρή αράχνη που κρεμόταν. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι, δεν υπήρξαν μυρμήγκια». Ο Jake E. Lee επιβεβαιώνει  διαγωνισμό κατουρήματος στην πισίνα μεταξύ Nikki Sixx και  Ozzy. «Ξεκίνησαν με αγώνα στο κολύμπι, όπου φυσικά έχασε ο Ozzy. Μετά έκαναν διαγωνισμό push-ups, όπου φυσικά και πάλι ο Ozzy έχασε. Ο Ozzy τσαντίστηκε από τις συνεχόμενες ήττες τον βλέπω ξαφνικά να κατουριέται στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας. Έπαιρνε πολλές βιταμίνες τα ούρα του είχανε ένα πράσινο χρώμα. Θυμάμαι ότι ο  Nikki κατούρησε την κοπέλα που ήταν δίπλα του εκείνη την ώρα ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα και φυσικά αυτή δεν χάρηκε καθόλου. Ο Ozzy κατούρησε στο έδαφος. Βλέποντας τον Nikki να ουρεί, ο Ozzy έσκυψε και άρχισε να γλύφει τα δικά του πράσινα ούρα! Σε εκείνο το σημείο αηδίασα και έφυγα. Στην πισίνα εκείνη την ώρα είχε οικογένειες και παιδιά που κοιτούσαν τρομαγμένοι. Εκτός από αυτά ο Jake E. Lee είπε ότι ο Nikki Sixx τον πλησίασε για να γίνει μέλος των Motley Crue, χωρίς να του έχει διευκρινίσει αν θα αντικαθιστούσε τον Micky Mars ή θα έπαιζαν και οι δύο. Την τελευταία αυτή δήλωση διέψευσε ο Nikki Sixx! Διαβάστε εδώ το Rock Incident 60 που έγινε το περίφημο περιστατικό σνιφαρίσματος μυρμηγκιών από τον Ozzy!!!!
• Καινούργιο video single έχουν και οι Black Stone Cherry. Το τραγούδι τους τιτλοφορείται My Last Breath και προέρχεται από το πρόσφατο άλμπουμ τους Family Tree (2018).
• Μεγάλη διάσταση έχει πάρει στην Αμερική, η μαύρη τρύπα που φωτογραφήθηκε πρόσφατα να ονομαστεί Chris Cornell προς τιμήν του τραγουδιστή των Soundgarden και φυσικά της μεγάλης επιτυχίας τους “Black Hole Sun”.
• Οι Floating Worlds παρουσιάζουν το δεύτερο lyric video μέσα από τον επερχόμενο δίσκο «Battleship Oceania», για το τραγούδι “The Curse”, το οποίο αποτελεί το τέταρτο κεφάλαιο της ιστορίας ενός θρυλικού πολεμικού και του πληρώματός του, οι οποίοι μεταμορφώθηκαν σε ένα πλεούμενο φάντασμα, έπειτα από την ανάθεση μια μοιραίας, όπως εξελίχθηκε, αποστολής.Η κυκλοφορία του νέου μας άλμπουμ, θα γίνει στις 17 Μαΐου 2019, από την Pride & Joy Music.

• Ακόμα ένα box set με 7 παλαιότερα άλμπουμ των Tangerine Dream θα κυκλοφορήσει. Τίτλος του In Search Of Hades: The Virgin Recordings 1973-1979 και θα περιέχει σε remastered cd τα άλμπουμ τους Phaedra, Rubycon, Ricochet, Stratosfear, Encore, Cyclone και Force Majeure. Όμως εκτός των 7 άλμπουμ τους, το box set θα περιέχει και 8 cd με ακυκλοφόρητο υλικό, κυρίως live εμφανίσεις τους στο Victoria Palace Theatre (1974), The Rainbow Theatre (1974) και Royal Albert Hall (1975), το ακυκλοφόρητο soundtrack Oedipus Tyrannus του 1974, ακυκλοφόρητο υλικό από τις ηχογραφήσεις του Phaedra και live από την εμφάνισή τους στο Coventry Cathedral του 1975.
  • Οι Five Finger Death Punch διασκεύασαν την πολύ όμορφη σύνθεση του Kenny Wayne Shepherd, "Blue On Black". Δείτε το video με τη συμμετοχή του συνθέτη καθώς και του Brian May των Queen  και του country συνθέτη και τραγουδιστή Brantley Gilbert.
• Οι δύο κιθαρίστες των Guns’n’Roses,  Slash και Richard Fortus στις συνεντεύξεις τους αφήνουν (πολύ) ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε και μάλιστα σύντομα καινούργιο studio δίσκο του  συγκροτήματος.
• «Can't Hang" είναι ο τίτλος του καινούργιου video single από τους Sammy Hagar & The Circle, μέσα από το άλμπουμ τους "Space Between" που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαϊου.
• “Opera Omnia” είναι ο τίτλος του box set των ΤΕΝ που περιέχει 16 cd. Από αυτά τα 14 είναι άλμπουμ του συγκροτήματος και 2 συλλογές με διάφορα ακυκλοφόρητα αλλά και σχετικά σπάνια τραγούδια τους. Οι τίτλοι των cd που περιέχει είναι Χ, The Name Of The Rose, Τhe Robe, Never Say Goodbye, Spellbound, Babylon, Far Beyond The World, Return To Evermore, The Twilight Chronicles, Stormwarning, Heresy and Creed, Albion Masters, Isla De Muerta, EP Masters, Gothica και  Illuminati.
  • Σε καινούργια συνέντευξη του ο 52χρονος σήμερα ντράμερ Jason Bonham, γιός του ντράμερ των Led Zeppelin, John Bonham δήλωσε ότι ο κιθαρίστας των Led Zeppelin, Jimmy Page του έμαθε την κοκαϊνη ήταν μόλις 16 χρονών. Η πρώτη του φορά ήταν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ενώ στο  πάτωμα βρισκόταν μία γυναίκα πεσμένη. Ήταν τέτοιος ο εθισμός του που άρχισαν να τον συγκρίνουν με τον πατέρα του αλλά κατάφερε να απεξαρτηθεί και να γλυτώσει. Ο Jason Bonham δήλωσε ότι εδώ και 17 χρόνια είναι καθαρός από αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες. Δύο ημέρες μετά, ανασκεύασε τη δήλωσή του λέγοντας το γνωστό ότι «παραποιήθηκαν τα λόγια του» και ότι τέτοιο πράγμα δεν έγινε ποτέ!

• Το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαϊου ο οργανίστας των Journey, Jonathan Caine. Τίτλος του "More Like Jesus" όπου μπορείτε να ακούσετε και να δείτε το πρώτο video single.   
• Στο θεοκλάσικο Highway Star μας οδηγεί η Σήραγγα του Χρόνου. Προσέξτε ότι ο ήχος είναι από το Made in Japan προσαρμοσμένος στο οπτικό από εμφάνισή τους στην Κοπεγχάγη.
21/4/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου