NEWS OF THE WORLD (16/4/19)

• H Zee Productions παρουσίασε μια σειρά παζλ ( jigsaw puzzles) με θέμα metal εξώφυλλα μεγάλων συγκροτημάτων, όπως Iron Maiden, Slayer, Motοrhead και Judas Priest. Κάθε παζλ αποτελείται από 500 κομμάτια και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εδώ.
• Στις 3 Μαϊου θα ξεκινήσει η προβολή της νέας ταινίας του σκηνοθέτη ταινία Joe Berlinger , "Extremely wicked, shockingly evil and vile" όπου ο κιθαρίστας των Metallica, James Hetfield πραγματοποιεί τη παρθενική του εμφάνιση σαν ηθοποιός! Ο Hetfield υποδύεται ένα σερίφη που συλλαμβάνει ένα κατά συρροή δολοφόνο. Ο  Joe Berlinger έχουν ξανασυνεργαστεί στο ντοκυμαντέρ "Metallica: Some kind of monster" (2004) και η εμφάνιση του Hetfield είναι πειστική, όσο μπορούμε τουλάχιστον να διαπιστώσουμε από το trailer.

• Ένα box set με όλα τα άλμπουμ τους σε βινύλιο θα κυκλοφορήσουν οι Traffic στις 17 Μαϊου. Τίτλος του box set, The Studio Albums 1967-1974 και θα περιλαμβάνει και τα 6 studio άλμπουμ τους που κυκλοφόρησαν στην Island Records (John Barleycorn Must Die, The Low Spark Of High heeled Boys, Mr. Fantasy, Traffic,Shoot Out at the Fantasy Factory και When the Eagle Flies.
• Οι Day of Eroors, το συγκρότημα του πρώην ντράμερ των Black Sabbath, Bill Ward μπαίνει στο studio να ηχογραφήσει τα καινούργια τραγούδια του.
• Ο Bruce Dickinson τιμήθηκε από την πόλη του Σαράγιεβο για τον ανθρωπισμό αλλά και την παλικαριά του να παίξει με το συγκρότημά του (όχι τους Iron Maiden) σε club της πόλης την εποχή του εμφυλίου. Ήταν Δεκέμβριος του 1994 όταν το Σαράγιεβο βρισκόταν υπό πολιορκία, με λίγες ώρες ηλεκτρισμού, και ελλείψεις σε φαγητό, νερό και φυσικά επικίνδυνες μετακινήσεις με τους ελεύθερους σκοπευτές να βρίσκονται παντού. Η ταινία/ντοκιμαντέρ Scream for me Sarajevo τα λέει όλα.
Όμως πρέπει να θυμηθούμε την ίδια παλικαρίσια κίνηση της ΑΕΚ που Μ.Τετάρρτη 7 Απριλίου 1997 χωρίς καμία εγγύηση για την ασφάλειά τους, ούτε καν προστασία από εδάφους ή αέρος, έπαιξαν φιλικό στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ο τραγουδιστής των Brad, Satchel και Pigeonhed, Shawn Smith. Τα αίτια θανάτου του δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.
• Οι Europe παρουσίασαν το animated video για το τραγούδι τους "Turn To Dust" μέσα από το τελευταίο άλμπουμ τους "Walk The Earth". 
• Δείτε ένα πολύ καλό video που γυρίστηκε στον αμερικάνικο ραδιοσταθμό WAAF της Βοστώνης όπου ο ντράμερ των Dream Theater, Mike Mangini, έπαιξε ντραμς αποτελούμενη από κατσαρόλες, μεγάλα πλαστικά κουτιά, καπάκια κατσαρόλας και σουρωτήρι! Κι έπαιξε καλά!!!
• Δείτε το πρώτο video single που παρουσίασαν οι Diviner με τίτλο "Heaven Falls" μέσα από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους "Realms of Time" που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου.
 

• Ανακοινώσεων συνέχεια για το Street Mode Festival 2019!”που μετά τους Ισπανούς ska punk Ska-p, στο Street Mode Festival που θα διεξαχθεί κατά το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει η μπάντα / φεμινιστική κολεκτίβα των Pussy Riot.
• 1977 και η Σήραγγα του Χρόνου μας οδηγεί στη μεγάλη διαχρονική επιτυχία των Paice Ashton Lord, “Ghost Story”.




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου