ΟΛΑ ΔΕΙΧΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AC/DC

Ο μηχανικός ήχου  και σταθερός συνεργάτης των AC/DC, Mike Fraser επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν το συγκρότημα να βρίσκεται στο studio και «να ετοιμάζει κάτι».
Ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, οι Brian Johnson και Phil Rudd είχαν φωτογραφηθεί έξω από studio του Vancouver όπου σύμφωνα πάντα με τον Fraser, το συγκρότημα είχε ξεκινήσει να ηχογραφεί. Παρ’ όλο που ο Fraseer είναι λαλίστατος, δεν προχωράει σε περισσότερες λεπτομέρειες, λέγοντας μόνο ότι είναι πιθανόν(!) τραγουδιστής στα καινούργια τραγούδια να είναι ο Brian Johnson. Επίσης πάντα με τον Fraser τα καινούργια τραγούδια περιέχουν ηχογραφήσεις της κιθάρας του Malcolm Young!
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 
Δεν γνωρίζω κατά πόσο ευσταθούν όλες αυτές οι φήμες, οι οποίες προέρχονται από συνεργάτες του συγκροτήματος, άρα υπάρχει μια δόση αλήθειας. Επειδή δεν έχω δει κανενός είδους promotion, νομίζω ότι το συγκρότημα θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια ανακοίνωση, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Πηγαίνοντας με τη λογική '"δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά", πράγματι θα πρέπει να ετοιμάζουν δίσκο, αλλά οι AC/DC είναι μεγάλοι, καλό θα ήταν τέτοιου είδους δημοσιεύματα να έλειπαν.
Α.Ρ.   
11/4/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου