ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΤΩΝ WHITESNAKE, AVANTASIA (GEOFF TATE), BURNING RAIN, SUZI QUATRO, DON FELDER ΚΑΙ ΤΩΝ MOTLEY CRUE ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ MADONNA!

Παρουσιάστηκε το δεύτερο τραγούδι από το καινούργιο επερχόμενο άλμπουμ των Whitesnake που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαϊου με τίτλο "Flesh & Blood". Το τραγούδι τιτλοφορείται «Trouble Is Your Middle Name» κι είναι το δεύτερο που παρουσιάζεται μετά το "Shut up and Kiss me”.  To "Flesh & Blood", είναι το 13o άλμπουμ του συγκροτήματος και διαδέχεται το "The Purple Album", (2015) και η σύνθεση των Whitesnake είναι Reb Beach και Joel Hoekstra κιθάρες, Michael Devin μπάσο, Tommy Aldridge ντραμς, Michele Luppi πλήκτρα και φυσικά David Coverdale τραγούδι. Το "Flesh & Blood" θα κυκλοφορήσει σε CD+DVD Deluxe Edition, standard cd, διπλό βινύλιο και ψηφιακά.
Το lyric video του καινούργιου του τραγουδιού "Alchemy" παρουσίασε ο Tobias Sammet. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ των Avantasia και το ερμηνεύει ο Geoff Tate.
Οι Burning Rain (Doug Aldrich κιθάρα και Keith St. John τραγούδι) έχουν καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται "Face The Music" και θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.
Από τη δεκαετία του 70 επιστρέφει η Suzi Quatro με το νέο της τραγούδι  "Macho Man".
Με έντονη γεύση Eagles, ακούγεται το καινούργιο τραγούδι "Rock You", του κιθαρίστα του συγκροτήματος, Don Felder. Το "Rock You" περιλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ του "American Rock 'N' Roll" και συμμετέχουν και οι  Sammy Haga, Joe Satriani, Chad Smith και Mick Fleetwood!
Τέλος οι Motley Crue διασκευάζουν τη μεγάλη επιτυχία της Madonna,'Like A Virgin' για το soundtrack της ταινίας τους 'The Dirt Soundtrack'.
17/3/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου