NEWS OF THE WORLD (28/3/19)

• Τα support συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στις 2 συναυλίες των Evergrey, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater @ Fix και την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 στην Αθήνα στο Κύτταρο Live είναι οι Φιλανδοί Bloodred Hourglass, οι Ιταλοί symphonic death metallersGenus Ordinis Dei (GOD) και οι και οι Ρουμανο-Σουηδοί melodic power metallers, Crossing Eternity.
• Ένα γράμμα που είχε γράψει το 1978 ο τραγουδιστής των AC/DC, Bon Scott στην τότε κοπέλα του αγοράστηκε κατά τη διάρκεια δημοπρασίας από την αυστραλιανή κυβέρνηση η οποία με τη σειρά της το έδωσε σε δημοτική βιβλιοθήκη.
• Έτοιμα τα ολογράμματα των Roy Orbison και Buddy Holly που …ετοιμάζονται να βγουν περιοδεία.
• Ο Don Dokken θα επανακυκλοφορήσει το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ Solitary, που είχε κυκλοφορήσει το 2008, ενισχυμένο με τρία bonus τραγούδια. Ένα από αυτά θα είναι η διασκευή του στην κλασική pop επιτυχία της Celine Dion My Heart Will Go On, που ακουγόταν στην ταινία Titanic.

• Aκούστε δύο καινούργια τραγούδια των Motley Crue μέσα από το soundtrack, Dirt. Είναι τα "Ride With The Devil" και "Crash And Burn".
• Το 2020 θα κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ των Demons & Wizards. Το συγκρότημα που αποτελείται από τους Hansi Kürsch (Blind Guardian) και Jon Schaffer (Iced Earth)  έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο άλμπουμ, τα "Demons & Wizards" και "Touched By The Crimson King" και φέτος το καλοκαίρι στις 6 Ιουλίου θα παίξει στο Chania Rock Festival.
• Δείτε κι ακούστε το lyric video των Tank για το τραγούδι τους "Shellshock" μέσα από το άλμπουμ τους "Re-Ignition" (26 Απριλίου). Το "Re-Ignition" περιέχει 11 τραγούδια από τα 4 πρώτα άλμπουμ τους επανεκτελεσμένα  με συμμετοχές από τους Dani Filth (Cradle of Filth) και Tom Angelripper (Sodom).
• Σύμφωνα με συνέντευξη του τραγουδιστή των Lynyrd Skynyrd, Johnny Van Zant, το συγκρότημα ετοιμάζει τα καινούργια τραγούδια του. Το μεγάλο αμερικάνικο συγκρότημα βρίσκεται ήδη στη farewell tour, ενώ σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν μια ταινία συναυλία. Παράλληλα, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξουν σειρά συναυλιών κι εκτός Αμερικής όπως στην Ευρώπη, Νότιο Αμερική και Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Johnny Van Zant  δουλεύει με τον αδελφό του Donnie καινούργια τραγούδια για μελλοντική κυκλοφορία. Στα προσωπικά σχέδιά του είναι και η κυκλοφορία ενός gospel album, ειδικά μετά την απώλεια της μεγάλης του κόρης από καρκίνο.

• "Do The Paranoid Style" είναι ο τίτλος του καινούργιου video single των Bad Religion μέσα από το άλμπουμ τους "Age Of Unreason" που θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαϊου.
• Ένας θρύλος της ποπ και πειραματικής μουσικής, ο Scott Walker, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η δισκογραφική του εταιρεία 4AD. «Για μισό αιώνα, η ιδιοφυΐα του ατόμου που γεννήθηκε με το όνομα Noel Scott Engel είχε εμπλουτίσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων», έγραψαν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της 4ΑD. Τελευταία του δουλειά ήταν το σάουντρακ της ταινίας «Vox Lux» με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman.
Ο Scott Walker γεννήθηκε το 1943 στο Χάμιλτον του Οχάιο, μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, ενώ έζησε πολλά χρόνια στην Αγγλία και έγινε Βρετανός πολίτης. Το πραγματικό του όνομα ήταν Noel Scott Engel. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, όταν μετανάστευσε στη Βρετανία, στα μέσα της δεκαετίας του ’60 και ξεκίνησε την καριέρα του με το γκρουπ Walker Brothers. Το 1964 δημιούργησε τους Walker Brothers, ενώ όταν αποχώρησε από το σχήμα κυκλοφόρησε μια σειρά από σόλο άλμπουμ, που πολλοί τα θεωρούν ως πιο ριζοσπαστικά ποπ άλμπουμ της εποχής. Ανάμεσα στα κορυφαία άλμπουμ της καριέρας του θεωρούνται τα «Tilt» (1996) και «Drift» (2006). (Γιάννης 602).
•  Οι extreme metallers Caelestia ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους single με τίτλο "Angel On Fire". Περίπου 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου album τους "Thanatopsis", το νέο single αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενου τρίτου album του συγκροτήματος.Το single θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 12 Απριλίου, και θα παρουσιαστεί ζωντανά στα πλαίσια του 'Rise Of Decay mini Fest" (Rise of Decay w/ Nightrage, Caelestia, Anthology, Evil Within) στο Temple Club (Γκάζι). Θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε μορφή 7-ιντσου βινυλίου, και θα περιέχει δύο τραγούδια: το "Angel On Fire" και το "Agony".

Όσοι παρευρεθούν στη συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν 50 περιορισμένα hand-numbered αντίτυπα του single από τα μέλη του συγκροτήματος.
• Ο πρώην κιθαρίστας των Manowar, David Schankle, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και ξεκίνησε τη μεγάλη μάχη της ζωής του. Δυνατά….
• Δείτε την Patti Smith να τραγουδάει το κλασικό “Because the Night” σε τηλεοπτική εμφάνισή της στην αγγλική τηλεόραση και στην εκπομπή Old grey whistle test.











Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου