NEWS OF THE WORLD (2/3/19)

• Η ανάδειξή της για δεύτερη φορά σαν μέλος του Rock and Roll Hall of Fame της τραγουδίστριας των Fleetwood Mac, Stevie Nicks, «φέρνει» και μια συλλογή από τραγούδια της προσωπικής καριέρας. Τίτλος της Stand Back 1981-2017 κι εκτός από επιτυχίες της θα περιέχει live ηχογραφήσεις και τραγούδια της που συμμετείχαν σε  soundtracks αλλά και συνεργασίες της με τους Tom Petty & The Heartbreakers, Don Henley, Dave Grohl, Lana Del Rey και Lady Antebellum. Το Stand Back θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου σε μονό cd με 18 τραγούδια αλλά και σε τριπλό με 50 τραγούδια. Η έκδοση βινυλίου θα είναι 6πλή! Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock, μάς θυμίζει ότι η πρώτη φορά που έγινε μέλος του Rock’n’Roll Hall of Fame ήταν το 1998 σαν μέλος των Fleetwood Mac.
• Σε συνέντευξή του στον Mitch Lafon, ο Tim “Ripper” Owens μίλησε και για τα δυο άλμπουμ που συμμετείχε στους Judas Priest, τα  “Jugulator” και Demolitionκαι την πρόθεσή του να τα ξανά ηχογραφήσει. Ο βασικός λόγος που θα ήθελε να το κάνει είναι γιατί δεν κυκλοφορούν κι έτσι οι fans δεν μπορούν να τα αγοράσουν, παρά μόνο μεταχειρισμένα. Θα τα ηχογραφήσει μάλλον με το συγκρότημά του, τους  Sandstone. Το θέμα είναι ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει άλμπουμ των Judas Priest που …δεν παίζουν οι Judas Priest!
 
• Δείτε τους Journey να παίζουν το κλασικό “Separate Ways” μέσα από την καινούργια κυκλοφορία τους Journey – Live In Japan 2017: Escape + Frontiers" που θα είναι διαθέσιμη σε DVD+2CD και Blu-ray+2CD στις 29 Μαρτίου.
 Ένα άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια του πρώτου συγκροτήματος του, των Square θα κυκλοφορήσει ο Joe Satriani στις 5 Απριλίου.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο τραγουδιστής των Talk Talk, Mark Hollis.
Destinia είναι το project του γιαπωνέζου κιθαρίστα Nozomu Wakai, όπου κάλεσε τους Ronnie Romero (τραγούδι), Marco Mendoza (μπάσο) και Tommy Aldridge (ντραμς). Το τραγούδι είναι το “Metal Souls” μέσα από το ομώνυμο τελευταίο άλμπουμ του Nozomu Wakai.(Κώστας Θεοδωρακάκος).
• Έφυγε από τη ζωή ο πρώην ντράμερ των Cure, Andy Anderson . Ήτνα ντράμερ στο συγκρότημα το διάστημα 1983-1984 ενώ έπαιξε και με τους Hawkwind και Iggy Pop. Αιτία θανάτου, ο καρκίνος ο οποίος είχε κάνει μετάσταση σε όλο του το σώμα.
• Δείτε τους Camel live στο Royal Albert Hall  να παίζουν το ένα απόσπασμα από το επερχόμενο Blu-ray/DVD End Of The Line.
• Δείτε το lyric video για το καινούργιο τραγούδι του Άγγλου κιθαρίστα Robin Trower, “Lonesome Road”. Το κομμάτι υπάρχει μέσα στο καινούργιο άλμπουμ του 'Coming Closer to The Day'.
• Η συναυλία των Madrugada στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 5 Απριλίου μεταφέρεται για δεύτερη και τελευταία φορά σε ΝΕΟ ΧΩΡΟ και συγκεκριμένα στο PAOK SPORTS ARENA (Παλατάκι).
Για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο τους, αυτό ισχύει κανονικά και μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στο νέο χώρο χωρίς καμία αλλαγή, είτε από την ΑΡΕΝΑ, είτε από τις ΚΕΡΚΙΔΕΣ 01-04, 102-103, 106-111, 201-206, 212-218
Για όσους αγοράσουν από εδώ και πέρα εισιτήρια, μπορούν να επιλέξουν εισιτήρια μόνο για GATE 18 (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 104-105, 207-211), GATE 3 (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 301-304) ή GATE 13 (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 305-308). Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας!
• Κι άλλο κομμάτι παρουσίασαν οι Danko Jones αυτή τη φορά με τίτλο "Dance Dance Dance".
• Τέλος σε απευθείας σύνδεση με το παρελθόν δείτε τη live εμφάνιση των Saxon να ερμηνεύουν το “Freeway Mad”.
2/3/19


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου