ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ LIVE ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ RED HOT CHILI PEPPERS ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.

Παρακολουθείστε live streaming την εμφάνιση των Red Hot Chili Peppers στις πυραμίδες της Γάζας, στην Αίγυπτο, στο YouTube, Twitter και Facebook. Η συναυλία τους θα μεταδοθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 9pm EET / 7pm GMT / 2pm EST και 11am PST.  
•    Watch on YouTube
•    Watch on Twitter
•    Watch on Facebook
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι και οι Grateful Dead, Scorpions, Frank Sinatra, Kylie Minogue, Mariah Carey, Sting και Jean-Michel Jarre έχουν εμφανιστεί στην ίδια τοποθεσία.
15/3/19
Share on Google Plus
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΕΣΩ BLOGGER
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΕΣΩ FACEBOOK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

contact form

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *