ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΤΩΝ SLASH, SAMMY HAGAR, OUTLOUD, MOTLEY CRUE, ALICE COOPER, CLUTCH KAI KISS

Μια ενότητα με πολλά καινούργια video ετοιμάσαμε. Πρώτο το official music video των Slash Feat. Myles Kennedy and the Conspirators για το τραγούδι τους "Call Of The Wild". Το video κινηματογραφήθηκε στην Πολωνία κατά τη διάρκεια της "Living The Dream" 2019 tour.
Ακολουθεί το ολοκαίνουργιο   video single που παρουσιάζουν οι Sammy Hagar and the Circle. Τίτλος του κομματιού "Trust Fund Baby" μέσα από το πρώτο άλμπουμ τους "Space Between" που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαίου.
Δείτε ακόμα το ολοκαίνουργιο video των Outloud για το τραγούδι τους "Borrowed Time"! μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "Virtual Hero Society", το teaser για τη βιογραφική ταινία των Motley Crue, "The Dirt - Confessions Of The World's Most Notorious Rock Band" που θα βγει στους κινηματογράφους στις 22 Μαρτίου και το trailer από την επερχόμενη ταινία του Alice Cooper: Live From the Astroturf που κατά κύριο λόγο εστιάζει στη live εμφάνιση της αρχικής Alice Cooper band, που έγινε στο κατάστημα Good Records του Dallas το 2015. Τα τραγούδια της συναυλίας, δηλαδή το soundtrack θα κυκλοφορήσουν την Record Store Day Black Friday σε μίξη του Bob Erzin. H ταινία θα παρουσιαστεί στο Phoenix Film Festival τον Απρίλιο του 2019.
Ακόμα το πολύ καλό video των Clutch για το καινούργιο video single τους, "Ghoul Wrangler" μέσα από το άλμπουμ τους "Book Of Bad Decisions". Τέλος θα κλείσουμε με το "Firehouse" των Kiss από το 1975!
20/2/19

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου