SUPER BOX SET ΑΠΟ ΤΟΥΣ WHITSNAKE ΓΙΑ ΤΟ SLIDE IT IN

35 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του άλμπουμ των Whitesnake,  «Slide It In»(Νο 9 Μ.Βρετανία, Νο 40 Αμερική) το άλμπουμ θα επανακυκλοφορήσει σε remastered έκδοση σε 7cd box set!!! Η κυκλοφορία του θα γίνει στις22 Μαρτίου με τίτλο σε «Slide It In: The Ultimate Special Edition», όπου στα 7 CD/DVD θα περιλαμβάνονται και οι δύο εκδόσεις του, η αγγλική και η αμερικάνικη, ακυκλοφόρητα live και studio κομμάτια, music videos, concert footage και μια καινούργια συνέντευξη του David Coverdale. Το box set θα συνοδεύεται από 60σέλιδο βιβλίο με φωτογραφίες και memorabilia.Εκτός από την υπέρπλούσια έκδοση των 7cd/dvdf, το Slide It In θα κυκλοφορήσει σε 2CD «Deluxe Edition» με καινούργιο remastered όπου θα περιλαμβάνονται και οι δύο εκδόσεις του άλμπουμ (η αγγλική και η αμερικάνικη) και  bonus τραγούδια. Θα κυκλοφορήσει και σε διπλό βινύλιο και με τις δύο εκδόσεις. Τέλος θα κυκλοφορήσει και σε μονό βινύλιο με την αμερικάνικη μίξη!
Το «Slide It In» είχε διαδεχτεί το «Saints & Sinners»(1982) με τη σύνθεση των Whitesnake να είναι David Coverdale τραγούδι, John Lord πλήκτρα, Mel Galley και Mick Moody κιθάρες, Colin Hodginson μπάσο και Coazy Powell ντραμς. Στα κομμάτια με την αμερικάνικη μίξη  παίζουν κιθάρα ο John Sykes, o Bill Cuomo πλήκτρα και μπάσο ο Neil Murray. Η παραγωγή του είχε γίνει από τον Martin Birch.
Ακολουθούν τα δύο διαφορετική track list που ναι μεν τα τραγούδια είναι ίδια αλλά η μίξη είναι διφθεριτική και όπως διαβάσατε συμμετέχουν και τρεις διαφορετικοί μουσικοί στην αμερικάνικη μίξη. Να συμπληρώσουμε ότι στη γιαπωνέζικη έκδοση υπάρχει bonus το τραγούδι Need your love so bad.
UK release
1.    Gambler
2.    Slide it in
3.    Standing in the shadow
4.    Give me more time
5.    Love ain’t no stranger
6.    Slow and Easy
7.    Spir it out
8.    All or nothing
9.    Hungry for love
10.    Guilty of love
US and Canadian release
1.    Slide it in
2.    Slow and Easy
3.    Love ain’t no stranger
4.    All or Nothing
5.    Gambler
6.    6 Guilty of love
7.    Give me more time
8.    Spir it out
9.    Hungry for love
10.    Standing in the Shadow

14/2/19





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. το καλυτερο αλμπουμ της ιστοριας τους , μουσικα , γιατι στιχουργικα οι whitesnaκe ηταν παντα αστα να πανε . Standing in the shadow , give me more time ,guilty of love ,love aint no stranger ειναι υπερκομματια . Κομματια με αρχη, μεση, τελος δομη και το κυριοτερο ρεφρεν ... Και με κιθαρες που υπηρετουν το κομματι και δεν κανουν διπλες κωλοτουμπες στον αερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο προοίμιο για το κορυφαίο ομώνυμο (1987)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή