NEWS OF THE WORLD (12/2/19)

• Αυτό είναι το περίφημο παγκάκι που θα στηθεί  πάνω στη γέφυρα της Broad Street, που πρόσφατα μετονομάστηκε σε Black Sabbath Bridge του Birmingham για να τιμηθούν οι. Black Sabbath στην πόλη καταγωγής τους.  Το παγκάκι σχεδίασε ο Αιγύπτιος αρχιτέκτονας Mohammed Osama και φιλοτέχνησε ο συμπατριώτης του Tariq Abentelaouie.Το παγκάκι είναι διακοσμημένο με τα πορτρέτα των τεσσάρων αρχικών μελών του γκρουπ, (Ozzy, Geezer Butler, Tony Iommi και Bill Ward) και φέρει την επιγραφή: «Geezer. Ozzy. Tony. Bill. Made in Birmingham 1968». (Δικαιόπολις)
• Ο Jonas Åkerlund ήταν ντράμερ του black metal συγκροτήματος Bathory και εξελίχθηκε σαν ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες music video.Στη νέα του ταινία Lords of Chaos πρωταγωνιστεί ένας έφηβος από το Όσλο που στη δεκαετία του '90 προσπαθεί να φτιάξει μια black metal μπάντα.
Η προσθήκη στο σχήμα του τρελαμένου Varg όμως, που παίρνει την κουλτούρα του black metal λίγο πιο σοβαρά απ' όσο θα έπρεπε, τους βάζει όλους σε μπελάδες. Το Lords of Chaos είναι η 4η μεγάλου μήκους ταινία του Åkerlund, μετά τα Spun, Horsemen και Small Apartments, καμία από τις οποίες δεν κατάφερε να ξεχωρίσει για την ποιότητά της, όμως το χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο μοντάζ τους, τους χάρισε μια (ψευτο)καλτ φήμη, και οι πρώτες εντυπώσεις από το Lords of Chaos είναι ανάλογες. Πρωταγωνιστούν οι Rory Culkin (Scream 4), Emory Cohen (Hot Summer Nights), Jack Kilmer (The Nice Guyst) και Sky Ferreira (The Green Inferno). (Κώστας Τσιρανίδης)
• Στις 14 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί το video για το καινούργιο τραγούδι των Whitesnake, "Shut Up & Kiss Me". Έως τότε δείτε ένα teaser του video.
• Το άλμπουμ του Ozzy, "Blizzard of Ozz" ξεπέρασε τα 5.000.000 αντίτυπα σε πωλήσεις στην Αμερική και του απενεμήθη η σχετική πλατίνα! Στο μεταξύ ο Ozzy παραμένει για 12 ημέρα στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να φοβούνται παρενέργειες της γρίπης κυρίως λόγω ηλικίας (σ.σ. φέτος θα γίνει 71 ετών).
• Τελικά οι αδελφές Ann και Nancy Wilson τα βρήκαν και οι Heart θα βγουν μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία την Αμερική. Μαζί τους οι  Joan Jett And The Blackhearts, Sheryl Crow, Elle King και Lucie Silvas.
• Το 1983 ο οργανίστας των Pink Floyd, Richard Wright είχε κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τον τραγουδιστή και κιθαρίστα του funk συγκροτήματος Fashion, David Harris London το άλμπουμ Identity. Οι δύο μουσικοί που είχαν συναντηθεί στις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα είχαν σχηματίσει τους Zee κάτω από το όνομα των οποίων κυκλοφόρησε το μοναδικό άλμπουμ της συνεργασίας τους. Το Identity για πολλά χρόνια βρισκόταν σε έλλειψη από τα καταστήματα γιατί δεν τυπωνόταν και είχε γίνει collector’s item μεταξύ των fans των Pink Floyd. Την remastered box set έκδοσή τους μπορείτε να την προπαραγγείλετε από εδώ.
• Το καινούργιο άλμπουμ του πρώην τραγουδιστή των Great White, Jack Russell θα είναι με διασκευές των Led Zeppelin. Το 1998 όταν ο Jack Russell ήταν τραγουδιστής των Great White είχαν κυκλοφορήσει το Great Zeppelin: A Tribute To Led Zeppelin» αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.


• Ακούστε ένα ακόμα τραγούδι των Tesla από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Shock". Τίτλος του "Taste Like" και ακούγεται πολύ σαν Def Leppard δεδομένου παραγωγή στα νέα τραγούδια τους έχει κάνει ο κιθαρίστας του αγγλικού συγκροτήματος, Phil Collen!
• Δείτε το lyric video του τραγουδιού Don’t Shine των Tedeschi Trucks Band μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους Signs που θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου.
• Δείτε το διαφημιστικό video που παρουσίασαν οι Megadeth για τη συλλογή τους Warheads On Foreheads. Διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες για την καινούργια συλλογή τους.
• Σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι της είχε η Μαρίζα Κωχ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για επτά ημέρες. Το ατύχημα μπορούσε να συμβεί σε οιονδήποτε από εμάς, αφού πήγε να κάτσει σε καρέκλα η οποία είχε μετακινηθεί με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και να σπάει πολλά πλευρά. Περαστικά.
• Καινούργιο video single με τίτλο «Magic Mirror» από τους Angra. Οι δύο κυρίες που συμμετέχουν είναι Jaqueline Oliveira και Jéssica Batista επαγγελματίες μαχήτριες!
• Τα νέα κλείνουν σήμερα με το video των Foghat “Slow Ride” από συναυλία τους το 1976 στο Detroit. Προσέξτε ότι η εισαγωγή με το σόλο της κιθάρας του Rod Price διαρκεί 2 λεπτά! Η εικόνα δεν είναι σπουδαία, ο ήχος είναι καλός και θα πάρετε μια πολύ καλή εικόνα συναυλίας 43 χρόνια πριν!!!
12/2/19


·        



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου