ΟΙ RED HOT CHILLI PEPPERS ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ

Οι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν ότι θα παίζουν μπροστά από τις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο, στις 15 Μαρτίου. Από την Αίγυπτο και τις πυραμίδες θα ξεκινήσουν την η παγκόσμια περιοδεία
τους για να ακολουθήσει η Αυστραλία και η Ασία.
Το μεγάλο αμερικάνικο συγκρότημα συνδυάζει την καριέρα του και το όνομά του με μια εμφάνιση σε ένα τεράστιο πανανθρώπινο μνημείο πολιτισμού, το παλαιότερο από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.
Στο αρχαιολογικό χώρο μπροστά από τις πυραμίδες της Γκίζας (πολύ λίγο έξω από το Κάϊρο), έχουν γίνει ελάχιστες συναυλίες. Πρώτος ήταν το 1979, ο Frank Sinatra κι ακολούθησαν οι Sting, Scorpions(!0, Grateful Dead, Shakira, Mariah Carey κ.α.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος Flea (Michael Balzary) εξέφρασε τον ενθουσιασμό λέγοντας: «H πρώτη φορά που παίξαμε εκτός του Los Angeles ήταν το 1983 κι όταν πήγαμε πρώτη φορά στην Ευρώπη, το μυαλό μου κινδύνευε να εκραγεί από όλους τους διαφορετικούς πολιτισμούς και από το να είμαι σε θέση να συνδεθώ με ανθρώπους που δεν μιλούσαν αγγλικά! Στη συνέχεια, Ρωσία, Ασία και σε όλο τον κόσμο» συνέχισε. «Πριν από κάθε νέο τόπο, το σώμα μου μουδιάζει από ενθουσιασμό, από λαχτάρα για ένα νέο μυστήριο που ξεδιπλώνεται, από τη γοητεία μιας νέας κουλτούρας, τη δυνατότητα νέων φίλων, τη δοκιμή νέων φαγητών, νέων γεύσεων και την υιοθέτηση νέων ρυθμών» πρόσθεσε.
«Αυτό συμβαίνει και πάλι αυτή τη στιγμή, η καρδιά μου είναι γεμάτη ενθουσιασμό με την προοπτική της συναυλίας στην Αίγυπτο» έγραψε ο Flea. «Είμαι τόσο ευγνώμων για την επικείμενη εμπειρία».
28/1/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου