Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ PETER JACKSON ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BEATLES!

Μετά την τεράστια επιτυχία του Bohemian Rhapsody των Queen κι άλλα συγκροτήματα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητά τους και ετοιμάζουν την εμφάνισή τους στον κινηματογράφο. Οι Beatles δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία γιατί ήταν από τους πρώτους μαζί με τους Elvis Presley και Cliff Richards που μετέφεραν τη δεκαετία του 60 στον κινηματόγραφο.
Ο σκηνοθέτης  Peter Jackson επεξεργάζεται ακυκλοφόρητο υλικό 55 ωρών των Beatles από το 1969, υλικό που κινηματογραφήθηκε από τις 2 έως και 31 Ιανουαρίου 1969 και δεν χρησιμοποιήθηκε στο άλμπουμ Let It Be. Εκτός των 55 ωρών ταινίας, υπάρχουν και 140 ώρες ακουστικού υλικού(!) το οποίο τώρα θα γίνει εκμεταλλεύσιμο.
 “Κάθε φορά που βλέπω το υλικό, αισθάνομαι ότι μπαίνω στη μηχανή του χρόνου, επιστρέφω το 1969 και βλέπω 4 φίλους να παίζουν μουσική“ είπε ο Peter Jackson που έχει σκηνοθετήσει ταινίες όπως την τριλογία του Lords of the Rings, King Kong, Hobbit, Crossing the Line κ.α. Η ταινία για την ώρα είναι χωρίς τίτλο και οι δύο επιζώντες Paul McCartney και Ringo Starr μέλη των Beatles καθώς και οι σύζυγοι των John Lennon και George Harrison, Yoko Ono και Olivia Harrison έχουν  ενημερωθεί σχετικά και έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους. Πρόθεση του Jackson αμέσως μετά το τέλος της ταινίας που ήδη εργάζεται είναι να κάνει μια καινούργια επαναφορά της ταινίας τους Let it Be.
30/1/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου