NEWS OF THE WORLD (24/1/19)

• Από παντού να βγάλουμε χρήματα. Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Ozzy και η σύζυγός του Sharon και σε ανάμνηση του δαγκώματος μιας ζωντανής νυχτερίδας που πέταξε  κάποιος από το κοινό  πάνω στη σκηνή, στις 20 Ιανουαρίου του 1982, σε συναυλία που έδωσε στην Ιοwa, κυκλοφορεί σαν merchandising ένα  κουκλάκι νυχτερίδας.  To καταπληκτικό είναι ότι η νυχτερίδα έχει αποσπώμενο κεφάλι….σε ανάμνηση του γεγονότος!!! Διαβάστε το εκπληκτικό περιστατικό στο Rock Incidnet 13.
• Ακούστε και δείτε ένα πολύ όμορφο video από τους Rival Sons. Το κομμάτι τιτλοφορείται  Look Away και προέρχεται από το καινούργιο άλμπουμ τους Feral Roots.
• Η βιογραφική ταινία των Queen, "Bohemian Rhapsody" είναι υποψήφια για 5 Oscar στις κατηγορίες"Best Picture," "Sound Editing," "Sound Mixing," "Film Editing," αλλά και "Best Actor"  για τον Rami Malek που υποδύεται τον  Freddie Mercury.
• Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου ο οργανίστας Reese Wynans πρώην μέλος των Double Trouble, του συγκροτήματος που συνόδευε τον Stevie Ray Vaughan. Σημειώστε ότι παραγωγός του άλμπουμ είναι ο Joe Bonamassa και τον Wynans συνοδεύουν οι Vince Gill, Sam Moore (των Sam & Dave), Jack Pearson (Allman Brothers), Kenny Wayne Shepherd, Doyle Bramhall II, Keb’ Mo’, Warren Haynes, Jimmy Hall (Wet Willie), οι σύντροφοί του στους Double Trouble, Chris Layton και Tommy Shannon και φυσικά ο Joe Bonamassa. 
• Έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ του 73χρονου κιθαρίστα Robin Trower με τίτλο ‘Coming Closer To The Day’. Το αξιοπερίεργο είναι ότι απρ όλη την ηλικία του ο Trower κυκλοφορεί άλμπουμ σχεδόν κάθε χρόνο. Το 2014 κυκλοφόρησε το‘Something’s About To Change’, το 2016 το  ‘Where You Are Going To’ και το 2017 το ‘Time & Emotion’.Έχοντας μια τεράστια ιστορία που ξεκινά από τους Paramounts, συνεχίζει στους Procol Harum και επεκτείνεται στη μεγάλη προσωπική καριέρα του που ξεκίνησε το 1973 με το άλμπουμ Twice Removed from Yesterday. Ο Rockmachine.gr εκτιμώντας την προσφορά του στο σύγχρονο blues τού είχε κάνει ένα αφιέρωμα στην ενότητα Ποιός Θυμάται τον
• Δείτε το ολοκαίνουργιο video για το τραγούδι των Rotting Christ, “The Raven”.
• Την πρώτη εμφάνισή τους μετά από 20 χρόνια σε club θα κάνουν οι Kiss στις 11 Φεβρουαρίου 2019. Θα παίξουν στο ιστορικό Whisky A Go Go του Λος Άντζελες σε μια βραδιά που διοργανώνει ο SiriusXM.
• Η Lorraine Lewis, τραγουδίστρια των Femme Fatale είναι η αντικαταστάτρια της Janet Gardner στις Vixen. 
• Δείτε το video για το τραγούδι των Danko Jones, "Burn In Hell" που αποτελείται από βιντεοσκοπήσεις γυρίσματα που έκαναν οι fans τους!
• Στις 22 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το live CD, DV/Blu-ray των TNT με τίτλο "Encore - Live In Milano". Για όσους έχουν μπερδευτεί με τις αλλαγές στη θέση του τραγουδιστή, στο συγκεκριμένο live εμφανίζεται ο Tony Harnell.

• Για το τέλος δείτε τους Sweet να ερμηνεύουν live την επιτυχία τους “Hellraiser”. H βιντεοσκόπηση έγινε κατά τη διάρκεια της live εμφάνισής τους στο Rainbow Theater και αν το δείτε πολλοί θα αλλάξτε γνώμη για τους ‘ελαφρύς’ και ‘”γλυκανάλατους» Sweet. 
24/1/19




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου