Το MERLIN’S MUSIC BOX ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΜΕ LAST DRIVE

Το Μerlin’s Music Box επιστρέφει στην live “κοιτίδα” του, το An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια), και συνεχίζει να γιορτάζει “ολοζώντανα” με τους φίλους του τα τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου, έντυπου τεύχους το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.
Πέρασαν τριάντα ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που το φανζίν MERLIN’S MUSIC BOX γεννήθηκε σε έντυπη μορφή κυκλοφορώντας 26 τεύχη από τα τέλη του 1988 μέχρι τα μέσα του 1995. Ακολούθησε μια παρατεταμένη περίοδο χειμερίας νάρκης και πριν από μερικά χρόνια οι αρχικοί συντελεστές του αποφάσισαν να το “τρέξουν” στο διαδίκτυο. Η ανταπόκριση τόσο από νέους όσο και από παλιούς φίλους υπήρξε μεγάλη και η ανανεωμένη ομάδα σκέφτηκε πως όφειλε να ευχαριστήσει τον κόσμο της με μία σειρά από συναυλίες-πάρτι, συμβολικές τους ύφους και της μουσικής κουλτούρας του περιοδικού. 
Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 το An Club θα κατακλυστεί από το τσουνάμι των Last Drive, μια μπάντα που είναι συνυφασμένη με την εκδοτική - και όχι μόνο - πορεία του MERLIN’S MUSIC BOX. Λίγο πριν οι Drive καταλάβουν τη σκηνή, οι Dr. Albert Flipout’s One CAN Band, το “μονοδιάστατο” σχήμα που αποτελείται από ένα κονσερβοκούτι, μια νεκροκεφαλή και τον μοναδικό Mickey Pantelous, θα φιλοδωρήσει το κοινό με καταιγιστικές ηλεκτρικές μπλουζιές. Τη βραδιά θα ανοίξει στα decks ο Αντώνης Ζήβας.
Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει after show party στο Closer (Ναυαρίνου 12).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Τιμή εισόδου: 11€
Περιορισμένη προπώληση: 8€
Ίντριγκα – Θεμιστοκλέους & Δερβενίων 60, Εξάρχεια
Monsterville – Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι
Closer – Ναυαρίνου 12, Κολωνάκι
The Lab – Βεΐκου 73, Κουκάκι

Οι Last Drive σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 1983 και έκτοτε... Καλά, μα είστε σοβαροί, τώρα; Χρειάζεστε στ' αλήθεια βιογραφικό των Last Drive;
https://www.facebook.com/thelastdrive/

Ο θρυλικός Dr. Albert Flipοut, μαζί με τον Ελληνοδανό άνθρωπο ορχήστρα Mickey Pantelous και την μυστηριώδη Jess, αντισυμβατικοί όπως πάντα παίζουν δικά τους τραγούδια αλλά και τα παραδοσιακά Blues του Mississippi. Βάζουν τα πράγματα κάτω και ροκάρουν.
 https://www.facebook.com/Dr-Albert-Flipouts-one-CAN-band-aka-Mickey-Pantelous--226417777428608/

Η σελίδα του event στο facebook
https://www.facebook.com/events/2260367460843754/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
merlinsmusicbox@gmail.com
Τηλέφωνο: 6973936012
Για περισσότερες πληροφορίες και videos του Merlin’s Music Box:
http://merlins.gr/
www.facebook.com/merlinsmusicbox/
www.youtube.com/user/mtzanog/
twitter.com/merlinsmusicbox
www.mixcloud.com/john-kastanaras/

Merlin’s Music Box (merlinsmusicbox@gmail.com)
Γιάννης Καστανάρας (kasty667@yahoo.gr)
10/1/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου