ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ PUB RUSKIN ARMS

Ένα κομμάτι της ιστορίας των Iron Maiden κλείνει. Η ιστορική pub Ruskin Arms στο East Ham του Λονδίνου κλείνει μετά από απόφαση της αστυνομίας αλλά και της δημοτικής αρχής. Ο λόγος δεν είναι η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών που έγινε έξω από το μαγαζί αλλά το γεγονός ότι κανείς δεν ειδοποίησε την αστυνομία και οι θαμώνες και οι υπάλληλοι του μαγαζιού παρακολουθούσαν τους δύο άνδρες που αλληλοκαρφώθηκαν στο κεφάλι(!) με μαχαίρι, μέσα από το μαγαζί και να συνεχίζουν να πωλούν αλκοόλ!!! Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στη δημοτική αρχή για τη συμπεριφορά τους και είναι πολύ πιθανό να ανακληθεί η άδεια τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, ακόμα και όταν έφθασαν ασθενοφόρα, το μαγαζί εξακολουθούσε να σερβίρει ποτά.
Η rub The Ruskin Arms έχει συνδυαστεί στενά με το όνομα των Iron Maiden αφού πριν γίνουν γνωστοί έπαιζαν εκεί και πολλοί fans όταν επισκέπτονται το Λονδίνο, περνούσαν για μια μπύρα και μια φωτογραφία. Το video που συνοδεύει το κείμενο είναι από εκείνες τις πρώτες ημέρες, VHS φυσικά και με πολύ κακή εικόνα. Αξίζει όμως να το δείτε για την ατμόσφαιρα. Στο οπισθόφυλλο του άλμπουμ τους Somewhere in Time όπου ολόκληρτο το εξώφυλλο /οπισθόφυλλο είναι γεμάτο αναφορές από παλαιότερα εξώφυλλα του συγκροτήματος ή και γεγονότα, το όνομα της pub αναγράφεται στο πίσω αριστερό μέρος!
Το όνομα της pub είναι γραμμένο αριστερά σε λευκό φόντο σαν τίτλος μαγαζιού.

Στο ίδιο μέρος είχαν παίξει και το 1965 οι Small Faces. Το Ruskin Arms είχε κλείσει το 2008 και επαναλειτούργησε το 2011 σαν bar και ξενοδοχείο.

19/12/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου