ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ GAGARIN ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ H TAINIA ΤΩΝ BLACK SABBATH THE END!

Σήμερα Δεύτερα 3 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 στα πλαίσια του Gimme Shelter Film Festival θα προβληθεί η ταινία The End των Black Sabbath.
Oι Black Sabbath είναι μία από τις πλέον επιδραστικές μπάντες στην σύγχρονη μουσική, με τις επιρροές και τον ήχο τους να είναι εμφανή ακόμα και σήμερα.
Από το ξεκίνημά τους το 1968, καθιέρωσαν έναν ήχο που αποτέλεσε την βάση για την εξέλιξη, όχι μόνο του metal, αλλά και πολλών άλλων μουσικών ιδιωμάτων.
Στις 4 Φεβρουαρίου 2017, μετά από 81 συναυλίες, η περιοδεία The End φτάνει στην κορύφωσή της, με ένα sold out show εκεί που ξεκίνησαν όλα,στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, το Birmingham.  Το τελευταίο show των Black Sabbath, το τέλος μιας εποχής...
Η ταινία The End of The End μάς διηγείται την ιστορία μιας συναισθηματικά φορτισμένης συναυλίας, ενώ παράλληλα δίνει στον θεατή μια πολύ ιδιαίτερη ματιά στις σχέσεις των μελών της μπάντας, όπως αυτές παρουσιάζονται μέσα απο συζητήσεις μεταξύ τους, αλλά και με τον καθένα ξεχωριστά.
Ο Ozzy Osbourne, o Tony Iommi και o Geezer Butler εξομολογούνται, αστειεύονται και μοιράζονται μαζί μας μοναδικές ιστορίες και περιστατικά από μια πορεία μισού αιώνα.
Το The End of the End είναι οι Black Sabbath στην καλύτερη φάση τους.
Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους fans των Black Sabbath κάθε ηλικίας, να απολαύσουν μια ιστορική συναυλία και να γνωρίσουν από πολύ κοντά τα ινδάλματά τους.
Το The End of the End είναι η τελευταία λέξη από την μεγαλύτερη μεταλ μπάντα όλων των εποχών.
Παραγωγή: 2017 (Μεγ. Βρετανία)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 95’
Σκηνοθεσία: Dick Carruthers
Παραγωγή: Jeremy Azis
Φωτογραφία: Eugene O’Connor

•    Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου
      Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
      21:00   Electric Feat live
      22:00   Karma Violens live
      22:30   Προβολή
                  Black Sabbath: The End of the End (95’)

3/12/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου